Fermierii se pregătesc de toamnă cu Super Farm Land – prelate și folii înalt calitative pentru agricultură!

Share

Super Farm Land, cunoscut magazin în domeniu zootehnic, vine, ca de fiecare dată, cu alternative de top pentru fiecare sezon. Iată că toamna aceasta fermierii și zootehniștii regăsesc la Super Farm Land, cu site-ul oficial superfarmland.com, prelate și folii pentru agricultură. Vorbim de diversitate, de soluții de actualitate cu prețuri dintre cele mai variate.

Toamna este caracterizată de umiditate în cele mai multe dintre zile. Iar, după cum fiecare fermier știe, fânul și baloții mucegăiesc extrem de rapid dacă intră în contact cu ea. De aceea s-au creat atât de multe folii și plase de protecție – pentru a proteja corect și complet hrana adunată pentru iarnă și primăvară. Super Farm Land oferă diversitate la capitolul prelate și folii pentru agricultură. Nu se rezumă doar la câteva tipuri de produse, ci oferă publicului o mulțime de alternative necesare despre care vorbim în cele ce urmează.

Textile și folii de agricultură de la Super Farm Land – nelipsite din fermă!

În funcție de necesități și capacitatea la care ferma în cauză își desfășoară activitatea, fermierii interesați își pot alege de la Super Farm Land folii pentru siloz, folii stretch, folii de etanșare, plase de protecție pentru siloz, dar și prelate pentru fân, plase pentru baloți și bineînțeles plasa de protecție Poly Tarp. Toate produsele sunt disponibile în categoria de prelate si folii pentru agricultura de pe superfarmland.com.

Fermierii ce operează pe utilaje agricole pot de asemenea să facă anumite achiziții de la Super Farm Land. Sfoara pentru balotat ar putea fi de mare interes pentru ei. Putem vorbi tot la capitolul interese pentru fermierii ce operează balotiere și de plasa de balotat, specială pentru a crea baloți rotunzi, cu mult mai mari decât cei clasici.

Indiferent de produsul ales, vorbim din start de calitate inclusă în prețul achiziției. Sfoara pentru balotat de la Super Farm Land se pretează la toate tipurile de prese de balotat. Aceasta dispune de protecție UV, este rezistentă la rupere și totodată se poate înnoda și întinde perfect.

Prelata pentru fân Super Tex de la Super Farm Land!

Dacă tot am vorbit de baloți, este absolut normal să vorbim și despre alternativele prin care aceștia pot fi protejați. Super Farm Land pune la dispoziția publicului interesat prelata Super Tex ce protejează eficient baloții din paie, dar și din fân și bineînțeles cerealele. Fiind fabricată din țesătură de fibre sintetice extrem de rezistente, aceasta oferă protecție de 100% împotriva umezelii și respectiv mucegaiului.

Totodată, vorbim de rezistență sporită și în ceea ce privește vântul. Cât despre acțiunea razelor UV, prelata pentru fân Super Tex prezintă rezistență de minim 3 ani. În cadrul site-ului oficial superfarmland.com există o serie de indicații cu privire la felul în care trebuie utilizată prelata în cauză.

Divesitatea este la ea acasă la Super Farm Land. Cei interesați sunt invitați să acceseze superfarmland.com pentru a intra în contact cu toate produsele din categoria cu textile și folii pentru agricultură.

Share