home POLITICA Felix face perfuzii cu nuplecabilitate spre pușcărie

Felix face perfuzii cu nuplecabilitate spre pușcărie

Share

EvZ: “Instanța a respins cererea avocaților lui Dan Voiculescu, de audiere a președintelui Traian Băsescu. Nu vor fi audiați nici foștii miniștri ai agriculturii, Dacian Cioloș și Ilie Sârbu, așa cum a cerut apărătorul mogulului media. În schimb, judecătorii au admis ca Florin Pantiș și Dan Voiculescu să fie reaudiați în acest caz. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 28 mai.

28 mai 2013, evident. Se pregătesc de eventuale audieri în Dosarul ICA: Barack Obama, Vladimir Vladimirovici Putin, Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa Za Banga, Kurt Waldheim, Maica Tereza şi compozitorul polonez contemporan Krzysztof Eugeniusz Penderecki. And so it begins the legend…

Cu cinci minute înainte ca Curtea Supremă de Justiţie a Confederaţiei Interstelare a planetelor din Galaxia Calea Lactee să decidă condamnarea sa, mogulul pământean Dan Voiculescu, zis Felix de către opinia publică, numit logic Pisi de către subordonaţi, s-a baricadat în vechiul său sediul din strada Gârlei şi a făcut apel la Curtea de Apel Intergalactică, cerând să aducă noi martori.

Primul dintre aceştia era Excelenţa Sa Krrrl, ambasadorul alungiţilor grey din sistemul Sirius, care dăduse aprobarea strămutării procesului său la nivel galactic. Al doilea nu putea fi decât Înălţimea Sa Fronium Calopticianistul, liderul lumilor nealiniate din nebuloasa Andromeda, ambasador plenipotenţiar pentru Galaxia Calea Lactee.

Scârbiţi de atâta procesomanie, pentru că extratereştrii ăştia nu au atâta răbdare ca pământenii, cei doi s-au reunit la o cafea în sistemul Chulak, pentru a se consulta cu zeii antici ce să facă cu pământeanul care susţinea în continuare că este un disident politic al lui Traian Băsescu, în pofida faptului că acesta îşi terminase de mult timp şi mandatul de şef al Comisiei Europene, şi pe cel de secretar general NATO, fiică-sa ajunsese străbunică, îi făcuse şi parastas de 10.000 de zile venerabilului politician, la trei decenii de la plecarea sa dintre noi, iar Ponta şi Crin se lepădaseră deja de un secol de el ca de plagiat.

Krrrl şi Fronium, după discuţii intense şi scârbite cu En-lil, Marduk şi Quetzalcoatl, hotărâseră să-l lase în libertate pe individ pe luna obscură a sistemului periferic Clonda, luminat la acea vreme de o pitică roşie enervantă.

Făcură însă protest şi intrară în greva foamei băştinaşii satelitului, explicând într-un memoriu justificativ că la ei perfuziile cu nuplecabilitate-n puşcărie sunt interzise prin lege.

Atunci confreria inteligenţelor decise unanim că Felix Dan Voiculescu, acest pământean demn de toată jena, va fi surghiunit pentru restul zilelor sale (fie-i dată multă sănătate, forţă de muncă şi tinereţe) pe o navă cosmică, ce va naviga perpetuu între corupţie şi turnătorie. Aşa să-i rămână numele!

Rugat de jurnaliştii români să reacţioneze cumva, Felix Dan Voculescu le-a spus: “Am luat o hotărâre: de astăzi înainte discutaţi numai cu avocatul meu Gheorghiţă Mateuţ”.

Citeşte şi
Traian Băsescu susţine manifestanţii antivaccinare şi anti-5G

Fostul preşedinte Traian Băsescu o ia razna rău de tot, faţă de ceea ce a Read more

Traian Băsescu o ţine danga: “Testarea atât de puţin e o crimă!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că numărul mic de teste pentru COVID-19 este o "crimă Read more

Traian Băsescu, incredibil, face mişto de Ordonanţa Militară 3

Ieșire în decor a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Acesta a declarat că îl Read more

CURS, firma lui Buble, spune că Firea este favorita bucureştenilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, are cea mai mare cotă de încredere pentru un Read more

Traian Băsescu vrăjeşte la Bruxelles, la terasă, cu o altă blondă

Nu, nu este Elena Udrea, de data aceasta. Blondele trag la Traian Băsescu. Jurnalistul Dan Read more

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au constatat că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a Read more

Traian Băsescu ar fi început să toarne la Secu’ încă din studenţie

CNSAS susține în documentele oficiale trimise instanței că Traian Băsescu ar fi început să-și toarne Read more

Gabriel Sandu, denunţ contra lui Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu a depus miercuri un denunţ la DNA. În acesta, Read more

Giovanni Francesco, cal troian DNA în familia lui Traian Băsescu?

Prezenţa italianului Giovanni Francesco în familia lui Traian Băsescu nu a fost de bun augur Read more

Traian Băsescu îi ia apărarea şpăgarului târgoviştean Florentin Popescu

Din toptanul de aberaţii marca Traian Băsescu, ne-a sărit în ochi una mai dihai decât Read more

Share