home POLITICA FAZ: Abramburica ar fi plagiat. Ce ambrambureala!

FAZ: Abramburica ar fi plagiat. Ce ambrambureala!

Share

Epoch Times:

Ecaterina Andronescu a fost pusă în faţa unei noi acuzaţii de plagiat, caz descris de jurnaliştii de la publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), după ce ziariştii de la Nature au scris, la rândul lor, despre posibilitatea ca ministrul Educaţiei să fi girat o cerere de finanţare în valoare de jumătate de milion de euro bazată pe plagiat.

Pfuuuu… Oare unde mi-o fi telefonul?

După scandalul legat de plagiatul premierului Ponta, FAZ relatează despre un nou posibil caz în guvernul condus de acesta. Este vorba despre ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, care ar fi plagiat într-o lucrare ştiinţifică din 2003, după cum a informat platforma integru.org, informaţie preluată apoi de FAZ

Vă daţi seama ce brambureală a ieşit! Particulele feromagnetice s-au amestecat cu fluidele de disperare, ca să nu mai fie recunoscute şi la un moment dat au făcut “bum!”.

După ce au făcut “bum!”, s-au întâlnitără pe stradă cu Ponta. Victoraş nu-şi aduce aminte nimic despre un astfel de lucru:

Nu am în intenţie aşa ceva. Nu ştiu de unde a apărut subiectul. La Guvern nu a apărut acest proiect de lege. Nu am auzit de o asemenea intenţie. Dacă cineva din Guvern va propune acest lucru, nu sunt de acord şi nici nu o să-l promovez. Guvernul mai are mandat până la intrarea în atribuţii a noului Parlament, adică 20 decembrie. Tot acest subiect este unul fals. Sper să nu fie o simplă dezinformare de campanie electorală

Surse care doresc să-şi păstreze integritatea au declarat în exclusivitate pentru StareaPresei.ro că Victor Ponta le-ar fi spus particulelor bulibăşite-n fluide:

Voi sunteţi de la B1, nu aşa? Bine, bine, vorbim după 9 decembrie. Nu am nimic de declarat

Share