home CORUPTIE, POLITICA Armaghedonul lui Moş Teacă

Armaghedonul lui Moş Teacă

Share

În campanie electorală, fenomenul dosarelor de tip armaghedon proliferează din nou. Acum a apărut Armaghedonul “Lui Moş Teacă”. La două zile după ce şeful statului, Traian Băsescu, l-a poreclit pe Corneliu Dobriţoiu fix astfel: Moş Teacă. 

Poate că autorul raportului de tip armaghedon avea pregătită anonima şi, văzând cum îi spune Băsescu, a mers pe trend şi a dat această denumire. Evenimentul Zilei procedează aproape corect jurnalistic, nedând documentul, care este o delaţiune anonimă, distanţându-se de conţinutul acesteia şi informând obiectiv ce susţine documentul.

Aproape corect, pentru că ar mai fi trebuit să fie prezent un condiţional-optativ. În titlu. Să facem deci rezumatul celor afirmate în Armaghedonul lui Moş Teacă.

Dobrițoiu și-ar datora cariera faptul că l-a cunoscut pe Crin Antonescu la psiholog, unde erau amândoi consultaţi.

Cât a fost secretar de stat în Ministerul Apărării, ar fi fost implicat în activități de lobby penru firme ce doreau contracte.

La negocierile Romtehnica – Lockheed Martin privind radarul Gap Filler, le-ar fi spus membrilor comisiei de selecție că pot să-și înainteze demisiile dacă nu semnează contractul. Dobrițoiu ar avea o relație apropiată cu directorul reprezentanței în România Lockheed.

Gata, ajunge. Cine este interesat de aceste vorbe de clacă scrise într-o anonimă să citească Bulina Roşie.

Share