home EUROVISION, EVENIMENT EUROVISION România. Doru Todoruţ, “The Voice”

EUROVISION România. Doru Todoruţ, “The Voice”

Share

Doru Todoruţ de la Deepcentral şi soprana Irina Baianţ au toate calităţile interpretative pentru a câştiga Eurovision, dar aceasta nu este de-ajuns.

Melodia este cea care câştigă acest concurs, ea este participantul la competiţie, soliştii, Todoruţ şi Baianţ, sunt instrumente muzicale însufleţite. Aşa este Eurovision de când lumea.

Ei bine, strofa melodiei este reuşită, dar atunci când ar trebui să ne ducă spre climax soprana sare calul, pe nişte alteraţii la cheie care Eurovision- ează situaţia în mod jenibil, spre o concluzie muzicală artificială.

În cea de-a doua parte, cea ritmată, combinaţia de tip PopOpera dintre back-ground-ul ritmat, vocile celor Irinei Baianţ şi a lui DOru Todoruţ şi tema reluată nu se mai înţeleg bine între ele şi o iau fiecare hăisa, pe arătură, braţ la braţ, ca doi beţivi fericiţi, care au dat de molan.

Dar molanul, chiar dacă s-ar bea, dacă Eurovision România s-ar ţine la Craiova, la Lia Olguţa Vasilescu, nu face bine când este scăpat şi se varsă peste partitură.

“The voice”
Interpret: Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ
Compozitor: Doru Todoruţ, Irina Baianţ
Textier: Doru Todoruţ, Irina Baianţ

Share