home EUROVISION, EVENIMENT EUROVISION: Jimmy Jump – cauza repetarii “Algo Pequenito”

EUROVISION: Jimmy Jump – cauza repetarii “Algo Pequenito”

Share

Aceasta este scena serii in marea finala Eurovision. Este vorba despre cercopitecul (despre care vorbeam aseara, in comentarii, cu un cititor) care a urcat pe scena, facandu-se membru al grupului de patru balerini ai lui Daniel Diges si maimutarindu-le acestora baletul.

Oricum, trebuie sa remarcam ca Daniel, actor de meserie, se descurca perfect, chiar daca, atunci cand esti deja avizat, il vezi cum rade si asta se simte in glasul sau.

Aceasta este motivatia repetarii evolutiei Spaniei in finalul show-ului. O motivatie pe care comentatorii TVR trebuiau sa o prinda din zbor, pentru ca ei nu scriau live commentary pe website-urile proprii.

Nu, eu cred ca defapt acest Jimmy Jump, cum a fost rapid botezat el, este Rodolfo Chikiliquatre de anul trecut sau acum doi ani, pus de actorul Diges sa maimutareasca din coregrafie, ca sa mai poata canta inca odata si la sfarsit, hi-hi!

Uitati-va cu cata gratie se insereaza tipul fix in mijlocul echipei lui Diges, de parca ar fi acolo de cand lumea. Si ridica mainile in sus ca Diges, exact odata cu acesta. Este de groaza. rar mi-a fost dat sa vad un asemenea spectacol.

Share