home EUROVISION, EVENIMENT EUROVISION Grecia, Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac VIDEO

EUROVISION Grecia, Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac VIDEO

Share

Muzică populară grecească pusă pe instrumentaţie modernă în intro, apoi evoluţie, pe strofă şi refren, în aceeaşi notă. O melodie agreabilă, dar foarte banală şi strofa poate face parte din orice piesă din lume care are aceeaşi ritmică şi tonalitate.

apa.az

Ce se întâmplă, Dumnezeule? Unde este inspiraţia? Faţă de această piesă, OPA de anul trecut era hit, rupea topurile… A, şi evident, Eleftheria Eleftheriou nu se putea să nu fie idealul feminin actual, cu fustă scurtă, minimală, să i se vadă formele puţine, la standarde de corectitudine manechinică actuală europeană.

Letonia Anmary – Beautiful Song

O melodie cu mișcare medie, inspirată din muzica populară. Dintr-un filon popular neclar definit, cu un refren uşor de ţinut minte, dar care nu-mi place în mod deosebit.

Solista are o voce foarte frumoasă. Calităţile acestea vocale sunt expuse-ntr-o partitură solistică având asemănări stranii de abordare cu cele ale Shaniei Twain.

În aranjamentul scenic de la finala letonă, Anmary a avut o prezenţă scenică foarte plăcută, simpatică, însă nici melodia aceasta nu sparge mediocritatea precedentelor prezenţe din această semifinală, de până acum.

Share