home EUROVISION, EVENIMENT Eurovision furat la televoting

Eurovision furat la televoting

Share

Userul YouTube art15minutes a postat in contul sau urmatorul clip…

cu urmatorul text foarte sugestiv:

Sun a 100-a oara, sa incerc sa votez pentru Dalma.

Numarul… nu este ALOCAT?!?!?!

Suntem 8 persoane care incearca timp de 2 ½ ore sa voteze. Niciunul dintre noi nu am reusit. Fie ne-a fost respins apelul, fie ocupa si mai rau, numar nealocat. INADMISIBIL!

Am primit zeci de telefoane de la prieteni din tara care mi-au spus ca nu au putut vota decat de pe liniile Romtelecom. Sunt 100% convins ca liniile secundare alocate acestui numar au fost mult mai putine.

Firma Simplus si TVR si-au batut efectiv joc de noi, de resursele si de pasiunea noastra de a concura corect. Nu este corect sa fim luati de fraieri si apelam la toate resursele sa dovedim aceasta frauda.

Intr-o tara unde exista onoare, asemenea indivizi si-ar comite seppuku in fata unor acuzatii de gen. In Romania nu putem spera nici peste 100 de ani ca vom avea 20% din raspunderea civica…

Ceea ce nu stiu hotii este ca atunci cand furi in halul asta nu furi de la 1 om… ci de la o tara intreaga… si furi adevarul.

Pentru cei care au incercat sa voteze, indiferent pentru ce melodie si nu au reusit va rog sa trimiteti un mesaj la adresa…

frauda_eurovision_2010@yahoo.com

si sa ne spuneti povestea voastra despre Televotingul de pe 6.03.2010.

Multumim frumos.

Share