AUDIO CT Popescu numeşte prestaţia lui Cezar “coimăneală”

Share

Cristian Tudor Popescu, fostul şef al Clubului Român de presă, dă semne tot mai dramatice de ramolisment precoce, cu tendinţe sexual-exhibiţioniste interpretate în registru rizibil.

După ce acum câteva luni a fost surprins de obiectivul camerei de televiziune, la emisiunea Eugeniei Vodă, cântând din cap – adică lovindu-se cu ghinturile degetelor în creştetul capului ca să scoată sunete – “Vă rog să nu faceţi asta, domnule Popescu”, îl ruga Eugenia Vodă înspăimântată, mai nou CT PopescuCT Popescu, după o criză de veselie detectată de Times New Roman. s-a apucat să cânte precum Cezar Ouatu, vezi Doamne ca să îl parodieze şi să-l trimită pe contratenor în ridicol şi a reuşit să se trimită pe sine exact acolo, ba chiar mai departe.

Amintim că mai de curând ipochimenul s-a trezit dându-și cu părerea că Eminescu nu era român şi era ateu.

citeşte şi CTP: Eminescu nu a fost român şi era ateu

Ceea ce nu ştie CTP-ul, în ignoranţa sa aculturală de scriitor de casargoaze, este că aia pe care a maimuţărit-o el pe Europa FM, în emisiunea sa de doi lei şi ceva mărunţiş, “Judecata de joi”, este o performanţă muzicală pentru care, ca s-o reuşească, în Evul Mediu unii bărbaţi erau castraţi.

O performanţă muzicală pe care el, în incultura sa, nu are aparatul necesar să o aprecieze valoric. Dar este greu să-i explici unui cinefil analfabet cultural ce-i aia ambitus, volum, impostaţie, loc de emisie, vibrato sau tremolo.

A, corect, putem să discutăm dacă era oportun sau nu ca acest Cezar Ouatu, care este la ora actuală unul dintre cei mai buni contratenori din lume, să se apuce de cântat PopOpera, ori dacă nu cumva trebuia să rămână în lumea muzicii culte.

Dar acesta este un alt subiect dincolo de puterea de înțlegere a domnului Cristian Tudor Popescu. Ne așteptăm ca la următoarea sa apariție exotică pe vreun canal de televiziune sau pe un post de radio CTP să cânte rap trăgând pârţuri, stând în copştet.

Share