home EUROVISION, EVENIMENT Ciro de Luca: Ca sa apar la Tonomatul DP2, TVR mi-a cerut CV

Ciro de Luca: Ca sa apar la Tonomatul DP2, TVR mi-a cerut CV

Share

In urma publicarii de catre mine a interviului cu Ciro de Luca, fost membru al grupului Todomondo (Locomondo), am primit mai multe reactii foarte interesante.

Pe unele dintre ele le-am publicat, pe altele le voi dezvalui in curand. Inclusiv reactiile lui Ciro, cu a caror dezvaluire voi incepe acum. Sa nu credeti ca fac serial cu Ciro, asa cum face Dan Diaconescu serial cu Magda Ciumac.

Acesta este felul meu de a replica la speciile de presa degenerata practicate de unii dintre colegii mei de breasla.

Voi continua aici cu o serie de alte declaratii facute de Ciro in ultima saptamana, de la aparitia interviului. Fostul membru Todomondo mi-a marturisit, criticand politica TVR, ca “anul trecut, in luna iulie, am vrut sa merg la emisiunea Tonomatul de vacanta Tvr2. La aceasta emisiune am fost anterior cu Todomondo de trei ori. Mi-au serbat ziua, cand mai era acolo Maruta”.

Ciro de Luca a vorbit la telefon cu actualul producator, Stefan Lungu ,care i-a spus: “Cum sa nu, cunosc, Ciro De Luca de la Todomondo, dar oricum este conform regulamentului emisiunii sa trimiteti un CV”. De Luca explica: “Am trimis CV, si inca astept sa fiu invitat in emisiune. Ma intreb daca toti artistii care merg acolo trimit CV”.

Am inchiriat o sala, sa mai facem repetitii

CantaretuTonomatul DP2 pl povesteste: “La Helsinki, pentru a mai face inca trei zile de repetitii intre noi, am facut cheta, ca sa inchiriem mica sala de conferinte de la hotelul in care stateam. A fost o suma modica, de 18-19 euro dati de fiecare dintre noi si oricum si Manoliu a scos bani din buzunarul lui”.

Ciro de Luca face apoi urmatorul comentariu retoric personal: “Este sau nu discriminare, se merge in TVR numai cu pile, exista simpatii si antipatii? Ne vom trezi vreodata la realitatea sumbra ca acela ce ne conduce mediatic este o closca batrana cu mii de pui, care mai de care, ascunsi sub eticheta masonica, care ne vand numai ce vor ei? Stiu ca asta se intampla peste tot, dar cred ca fiecare are dreptul sa spuna si sa arate ce gandeste. Dati sansa tuturor”.

Citeşte şi
Organizaţia MediaSind din TVR convoacă Adunarea Generală Extraordinară pentru depunerea de plângeri penale împotriva conducerii
Către Partidul Social Democrat, Doamnei Viorica Dăncilă, Președinte interimar Retrageți sprijinul politic acordat șefei TVR!
Televiziunea Română se confruntă cu noi acuzaţii de cenzură, izbucnite tot din cauza preşedintelui -
Lavinia Şandru, cu emisiunea „Faţa nevăzută a lumii“, de la TVR, a înregistrat cea mai
Interviu omagiu luat de Lavinia Șandru premierului Viorica Vasilica. Acesta a fost difuzat de TVR,
Televiziunea Română se întoarce la o formă de comunism târziu. Staff-ul TVR a decis să
Astăzi (şi nu a fost nevoie să mă uit în oglidă), mi-am făcut un examen
Pe Doina Gradea o cunosc de aproape 24 de ani, de când eram reporter la
Directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune, Doina Gradea, a fost invitată, în 20
Liberalul Gigel Ştirbu a anunţat că va sesiza CNA asupra deciziei TVR de a amâna
Share