home EUROVISION, EVENIMENT Companie de telefonie mobila este varza si nu spune. Eurovision 2009

Companie de telefonie mobila este varza si nu spune. Eurovision 2009

Share

Una dintre companiile de telefonie mobila mari din Romania este varza si nu spune: mai baieti, mai romanasilor, sunt varza, suntem varza si incercam sa facem progrese.

Reiese din a doua parte a interviului pe care l-am facut cu Dan Boabes, directorul general al firmei care a asigurat televotingul la Eurovision. Si o va face si pentru semifinalele, si pentru finala europeana.

I-am explicat lui Boabes ca am primit feed-back SMS-uri si eu, si cineva foarte apropiat mie, din doi in trei, la SMS-urile de votare pe care le-am trimis intr-una dintre semifinale si in finala.

Dan Boabes m-a asigurat ca este vorba despre o singura companie de telefonie mobila, pe care s-au concentrat toate aceste rateuri. Deocamdata nu ii dau numele. Daca fac insa o asociere de idei simpla, ajung la concluzia ca este aceeasi companie de telefonie mobila care de trei luni este rugata de mine sa imi schimbe data scadentei facturii.

De trei luni, cer schimbarea datei de scadenta a facturii de pe 20 ale lunii pe 1 ale lunii urmatoare. De fiecare data, am impresia ca problema a fost rezolvata. De fiecare data, o luna mai tarziu, primesc acelasi mesaj tamp: “Termenul de plata a facturii a expirat”.

Aceasta companie de telefonie mobila este unul dintre cei doi lideri ai acestei piete de oligopol din Romania. Un urias cu picioare de lut, care induce clientilor sai nu atat o stare de tensiune, ca nu despre tensiune este vorba, cat una de plictiseala si scarba pentru felul cum isi trateaza clientii.

Un urias cu picioare de lut, care s-ar putea, daca mai continua astfel, sa se prabuseasca anul acesta. Care o fi? Orange, Vodafone, Zapp Mobile sau Cosmote?

Share