home EUROVISION, EVENIMENT Eurovision 2009: Gazde sunt Orlando, Escu şi Popescu de la Radio 21

Eurovision 2009: Gazde sunt Orlando, Escu şi Popescu de la Radio 21

Share

Asa cum anunta TVR aici, Orlando (foto, cel din mijloc), Escu şi Popescu, cei trei animatori de la Radio 21, vor prezenta la TVR semifinalele selecţiei naţionale Eurovision 2009, transmise în direct pe 27 şi 29 ianuarie, pe TVR 1 şi TVR Internaţional.

Cei trei vor găzdui show-ul final de pe 31 ianuarie, dar şi alte trei emisii de prezentare, difuzate în săptămâna 26-31 ianuarie. Ideea pe care a fost structurată conceptual ediţia naţională Eurovision de anul acesta are la bază îmbinarea a două activităţi extrem de iubite de publicul român: muzica şi fotbalul.

Aceasta pentru că anul 2009 marcheaza cea de-a 11-a participare a României la Eurovision. Vom vedea in curand ce tampenii s-au petrecut in timpul celei de-a 9-a participari, de-ti vine sa-ti iei campii.

Pe parcursul show-urilor din semifinale, dar şi din finală, echipa organizatoare, alături de gazdele Orlando, Escu şi Popescu, îşi propun să găsească al 11-lea „jucător” care să aducă succes României anul acesta la Moscova.

Depinde. Depinde insa de inteligenta prezentatorilor si de textul pe care vor trebui sa-l citeasca, pentru ca acum doi ani, cu Prelipcionen si Ghiurconen m-am distrat pe cinste, iar acum un an imi venea sa arunc pe geam televizorul.

Share