Europa liberă: “Carmen Avram, hoție și impostură în Parlamentul European”

Share

Corespondentul Europa Liberă la Bruxelles, Dan Alexe, îl acuză pe europarlamentarul PSD Carmen Avram de „impostură şi hoţie”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Aceasta a lăsat de înţeles că are un rol important în dezbaterea de la Bruxelles, privind situaţia muncitorilor transfrontalieri.

„Cum se petrece o hoţie şi o impostură. Cazul Carmen Avram:

Mâine, marţi (n.r.: azi), în Comitetul pentru Munca şi Afaceri Sociale (EMPL) din Parlamentul European se discută, la cererea şefei comitetului, o slovaca eurosceptică (Lucia Duris, zisa şi Nicholsonova, căci a fost măritată cu un canadian), din grupul ECR, situaţia muncitorilor transfrontalieri. Şi a românilor, desigur, dar discuţia nu a fost lansată de români, ci de această slovacă eurosceptică.

Carmen Avram nu are nimic de-a face cu această discuţie, nici cu acel comitet (din care nu face parte nimeni din PSD), dar ea scrie suficient de abil ca să pară că ar veni de la ea, sau că ea ar avea ceva de-a face cu asta: — ‘abuzurile la care au fost supuşi muncitorii romani, trimişi de ‘guvernul meu’; ‘abuzuri josnice, care i-au transformat pe romani în sclavi’, ‘discutiile au fost decise’… etc.

Ea probabil nu va fi prezentă, n-a lucrat la asta, nu face parte din respectivul comitet parlamentar. Dar, sute de oameni o felicită pe FB pentru postarea ei privind un eveniment care nu-i aparţine şi la care nu poate să participe, presupunând că s-ar duce, pentru că ea nu face parte din respectivul comitet. Dar primeşte nesfârşite laude pentru patriotism şi devotament”, a scris Alexe pe Facebook.

Iată postarea lui Carmen Avram, la care face referire Dan Alexe.

„Primul pas spre dreptate: mâine, abuzurile la care au fost supuşi mulţi dintre muncitorii romani, trimişi de ‘guvernul meu’, în orb, la sparanghel, vor fi luate în dezbatere de comisia de specialitate a Parlamentului European. Discuţiile au fost decise după mărturiile ‘revoltatoare privind situaţia precară cu care s-au confruntat poate sute de mii de muncitori sezonieri’, spune Parlamentul. Aceste abuzuri josnice, care i-au transformat pe romani în sclavi, trebuie să dispară pentru totdeauna”, a scris Carmen Avram.

Iată şi o parte dintre felicitările primite de Carmen Avram. Europarlamentarul PSD nu a făcut nici o precizare privind rolul ei în această dezbatere.

Share