home CORUPTIE, POLITICA Eugen Teodorovici spune că Marcel Ciolacu este obedient şi vândut

Eugen Teodorovici spune că Marcel Ciolacu este obedient şi vândut

Share

Lupta pentru putere din PSD iese din nou la iveală. Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe, îl atacă pe preşedintele interimar Marcel Ciolacu.

“Cât de captiv şi cât de parşiv poţi să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern şi chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt apărate de cineva, într-o ţară democratică şi europeană?

Cât de cinic să fii ca să accepţi să sacrifici interesele a milioane de cetăţeni romani de bună credinţă, care au respectat cu supunere şi răbdare regulile de protejare în fata virusului, în timp ce Orban, cu baronii şi şmecherii gălbejiţi, se spărgeau în figuri, furăciuni şi paranghelii?

Cât poţi să mai accepţi să taci şi să nu faci nimic în numele unui partid întreg? Cât timp crezi că oamenii aceştia mulţi şi încă tăcuţi şi răbdători vor mai putea să aştepte şi să suporte umilinţă şi trădarea?

Răspunsul va veni cândva … şi se va revărsa peste toată umilinţa şi trădarea pe care o resimt prea mult şi prea intens şi din ce în ce mai mulţi dintre membrii şi susţinătorii PSD!

Pentru cei (câţiva‼️) care trebuie să înţeleagă: Terminaţi cu bătaia de joc şi cu mimarea opoziţiei, altfel riscăm să ajungem un partid marginal‼️ Chiar nu realizaţi că nu va mai crede nimeni?

Pentru cei (mulţi‼️) care trebuie să-i facă pe cei câţiva să înţeleagă: Purtaţi-vă masca pe gură doar ca să vă protejaţi, NU ca să tăceţi!”, a scris Teodorovici, pe Facebook.

Share