“Eşti un idiot!” Ilie Năstase l-a insultat în direct pe Grigore Cartianu

Share

Fostul mare tenisman Ilie Năstase nu este tocmai cel mai bun om. Mai exact, caracterul şi personalitatea omului nu e la nivelul talentului uriaş demonstrat în court.

Concret, Năstase doreşte să aibă statuie în Bucureşti. I s-a pus lui, aşa, pata, de când e în viaţă, aşa cum e moda acum, să fie făcut statuie.

Totul a pornit de la o declarație a lui Ilie Năstase, care a spus că și-ar dori o statuie în Bucureșți. Subiectul a fost dezbătut în direct la Realitatea, care-l avea în studio pe Grigore Cartianu.

Acesta i-a reproșat lui “Nasty” comportamentul său din ultimii ani, iar dialogul s-a încheiat cu o jignire din partea lui Ilie. Scena a fost povestită de Cartianu, pe pagina de facebook:

“Năstase-patru-clase a intrat în direct la Realitatea Plus, să-și spună oful: chiar nu merită și el o statuie?! Eu am spus că merită nu una, ci două statui. Năstase s-a bucurat!

Și am precizat: o statuie pentru fostul mare tenismen (uraaaaa!, aplauze) și una pentru bărbatul năprasnic care-și bate nevestele (huoooo!, trădareeeee!), pe unele le trage de păr în public, bărbatul adorabil care scuipă către fotoreporteri, care înjură ca un birjar, patriotul condamnat la închisoare, cu amânarea executării pedepsei și cu perioada de încercare, investitorul strategic care a primit gratis de la Guvernul Tăriceanu baza sportivă Voința, din Bucureșți, cu câteva hectare de teren străjuite de un lac și o stație de metrou, angajându-se să ridice acolo Academia de Tenis “Ilie Năstase”, dar după 13 ani singurele academii din zonă sunt câteva cârciumi…

Am făcut să se vorbească frumos despre România! – a răcnit Năstase.

…. iar mai încoace – i-am zis eu – ați făcut România de rușine, când v-ați comportat ca într-un trib african din secolul XIV, cu echipa de tenis a Marii Britanii, la Mamaia, și ați făcut-o pe Johanna Konta, jucătoare de Top 10 mondial, să plângă cu sughițuri, de v-a suspendat Federația Internațională de Tenis de pe toate arenele lumii…

… și ați făcut România de rușine când ați apărut în loja de la Wimbledon îmbrăcat ca un papiţoi, în costum alb de general, precum dictatorii latino-americani… în vreme ce jos, pe iarbă, Federer, Nadal și Djokovici nu erau nici măcar colonei, nu erau nimic, și nici statui nu aveau…

Eșți un idiot! – a răcnit Năstase și a închis telefonul, retrăgându-se în beciul lui, să-și mângâie statuia…
A fost cel mai frumos compliment din viața mea. Să-ți spună idiot Năstase-doi-neuroni, ăsta da privilegiu!”

Share