home EUROVISION, EVENIMENT escvision: TVR ia atitudine contra declaratiilor lui Andrei Tudor

escvision: TVR ia atitudine contra declaratiilor lui Andrei Tudor

Share


Pentru prima oara in scandalul declansat dupa finala selectiei nationale pentru Eurovision 2008, TVR ia o atitudine destul de transanta contra declaratiilor compozitorului piesei “Pe o margine de lume”, Andrei Tudor.

O atitudine transanta pe care nu o gasim pe site-ul TVR, ori pentru ca nu este foarte vizibila, ori pentru ca nu a fost postata. Iata continutul a ceea ce a aparut pe escvision, aici.

Intr-o declaratie oficiala preluata pe site-ul oikotimes, Ioan Duma, managerul de proiect Eurovision 2008 din partea TVR, isi subliniaza increderea deosebita, avuta in onestitatea si profesionalismul editorului oikotimes.com, care de altfel au si stat la baza selectarii sale pentru juriul finalei.

Oficialul TVR considera acuzatiile facute de Andrei Tudor nerealiste si inacceptabile si regreta introducerea numelui TVR in disputele personale ale acestuia.

Foarte bine, e un lucru bun facut de Duma, pentru ca probabil este destul de neplacut sa te trezesti ca un site ca oikotimes.com ca face plangere pentru ca nu te-ai manifestat, cand Andrei Tudor sau Victor Socaciu mi ti-l puneau la zid pe Sebastian Secan, inca din timpul votarii, numindu-l tradator de tara.

Dar, pentru ca tot veni vorba, ce face dl. Ioan Duma cu Victor Socaciu? Nu se manifesta si fata de dansul? Poate pentru ca oikotimes.com nu s-a legat si de Socaciu?

Share