Eli Lăslean, ode scârboase pentru Carmen Iohannis

Share

Eli Lăslean continuă să pluseze comercial în scandalul ţinutelor de lux pe care patru case de modă le fac pentru familia Carmen şi Klaus Iohannis.

După ce zilele trecute un website a listat ultimele poze şi ţinute de lux cu care se afişează în public soţii Iohannis, acum modista Eli Lăslean face pasul logic.

La cartea de marketing scrie:

Dacă vrei să circule legenda în jurul afacerii tale, scrie o carte despre asta. Dacă vrei să fii puternic şi potent financiar, să faci contracte mari, la nivel înalt, scrie în carte despre felul în care este legată afacerea ta de aceşti oameni puternici. Vei deveni mai puternic, iar alţi oameni puternici vor veni la tine, să încheie contract.

Exact aceasta este ceea ce face acum doamna Lăslean şi nu putem să o condamnăm. Va scrie o carte despre felul cum a făcut şi face ea rochii pe comandă pentru Carmen Iohannis. Cartea se numeşte “Rochia primei doamne”.

Eli Lăslean:

E o bucurie sa o imbraci. O sa scriu o carte, “Rochia Primei Doamne”. Isi alege cu multa bucurie tinutele, isi alege ce vrea sa poarte. Are libertatea de a alege rochia in care se simte bine. Trebuie sa o aplaudam pe Prima Doamna, ar trebui sa fim mandri si sa fim fericiti ca ne-a schimbat imaginea.

La cartea de marketing, de asemenea, scrie că, pentru a-ţi maximiza succesul, trebuie să fii mediatizat. Vehiculul mediatic pe care şi l-a ales doamna Lăslean este o televiziune: Antena 3.

Eli Lăslean a fost invitata Cristinei Ţopescu, la emisiunea ei săptămânală de la vomitabilul post de televiziune. La intrarea în studiourile Antena 3 pentru înregistrarea emisiunii, a fost întâmpinată şi pupată cu foc de Alessandra Stoicescu, pe care modista a îmbrăcat-o ani în şir ca să apară pe post şi să-i intoxice pe români cu minciuni gogonate.

Evident, vom fi întrebaţi:

  1. ce treabă are doamna Carmen Iohannis cu toată această poveste? • Doamna Carmen Iohannis trebuia să-şi aleagă casa / casele de modă unde se îmbracă cu grijă. nu printre contractanţii unui puşcăriaş securist, care otrăveşte România de 25 de ani.
  2. da, dar totuşi doamna Carmen Iohannis e şi ea femeie. Nu trebuie să arate bine? Nu trebuie să se îmbrace frumos, să facă cinste României? Cum să apară-n public, îmbrăcată-n sac de iută? • Ba trebuie să arate bine, precedentele celelalte trei soţii de preşedinţi, Nina, Nadia şi Maria, au arătat bine, s-au îmbrăcat frumos şi au făcut cinste României, fără să-şi arate genunchierele strunjite şi să ajute patru case de modă, împreună cu soţii lor şefi de stat, să-şi rotunjească veniturile. Nu e nevoie să te îmbraci la case de modă marketate, pe rochii de comandă, ca să araţi bine.
  3. şi soţiile preşedinţilor americani promovează case de modă americane, care e problema? • Problema e că aceste doamne o fac pe banii lor, iar noi nu ştim dacă doamna Iohannis o face pe banii ei de profesoară de engleză sau pe bani de la buget. Problema este că în SUA contractele acestea sunt publice, iar la noi sunt confidenţiale.
Share