home POLITICA Elena Udrea postează pe Facebook în draci

Elena Udrea postează pe Facebook în draci

Share

Elena Udrea postează pe Facebook în draci

Elena Udrea are de câteva zile, de când e reţinută sau arestată, incontinenţă feisbucală, de parcă wireless-ul ar juca ţonţoronţo la tubulatură şi în Rahova.

Bun, înţelegem că este posibil ca Elena Udrea să fie ajutată în acest demers al său parapublicistic de către echipa ei, dar chiar aşa… Cum a procedat?

Cum face? Avocaţii ei îi poartă bileţelele cu notiţe furbiliucitante până la administratorii paginii ei de Facebook? Bine, bine, dar cum se face că are hărtie şi creion la bulău?

Bun, poate primi, în afară de vizitele de serviciu făcute de avocaţi oricând e nevoie, o vizită pe săptămână. Echipa ei a vizitat-o deja o dată. Acum va mai putea să o viziteze săptămâna vitoare.

Vom vedea atunci noi panseuri de la bulău ale lui Nuţi sau mai devreme? Dacă da, le-a remis publicanţilor deja, ori le va trimite spre dare publicităţii prin avocaţi?

Întrebări, întrebări, întrebări…

Acum 16 ore, Elena Udrea scrie pe contul ei de FacebookNu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei.

Desigur, toată lumea o terorizează pe Elena Udrea. Biata femeie! Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram (n.n.: la MDRT) era rezultatul corupţiei.

Acum o oră, Elena Udrea postează pe contul ei de Facebook un nou text.

Această isterie a acuzaţiilor la adresa mea, rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească, pentru că ajungem într-o fundătură logică – procurorii lansează acuzaţiile, inflamează presa şi, apoi, împotriva mea se iau măsuri ca urmare a presiunii publice (asta este motivaţia judecătorilor).

Iată o evidentă unitate de gândire între Elena Udrea şi Şerban Nicolae. Acum însă, Elena Udrea deja nu se mai adresează de fapt nici opiniei publice, nici presei, ci judecătorilor, ceea ce înseamnă că aşteaptă să îi fie preschimbat arestul preventiv în control judiciar:

Judecătorii, oricine ar fi ei şi orice cauză ar judeca, trebuie să fie puternici şi curajoşi. Trebuie să ia decizii pe lege, fapte şi probe, nu pe ce spune televizorul. Încă o dată spun: am încredere că, la apel, se va ridica măsura arestului preventiv, pentru că nu a apărut absolut nimic în dosar de pe 29 ianuarie, când am fost pusă sub control judiciar, şi până acum.

Dar principiile înalte despre care predica Elena Udrea înainte, când se lipise de Traian Băsescu ca marca de scrisoare, unde sunt?

Răspuns: ele au fost o fantoşă, folosită de Elena Udrea ca să ajungă sus, sus, cât mai sus în politică. Acum, acestea nu mai sunt necesare. Nici logoreea cu statul de drept şi Justiţia independentă.

Acum, această femeie de moravuri politice uşoare îşi dă arama pe faţă. Cătuşele şi scândurica sunt mai aproape de sufletul ei decât principiile înalte.

Share