home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Elena Udrea nu mai vrea un nou mandat Kovesi la DNA

Elena Udrea nu mai vrea un nou mandat Kovesi la DNA

Share

Elena Udrea a revenit din concediul de lucru de la Casa de Cultură a Politicienilor Rahova şi din cel de la all-inclusive, din Insulele Maleolare, şi este plină de păreri foarte creţe pe subiecte excesiv de pădureţe pentru ea. Noul Cod Fiscal este unul dintre subiecte. Aici este de partea PSD, cum a fost defapt întotdeauna, restul era vorbăreală pentru ameţit electoratul. Apoi vorbşte despre ce o deranjează cu adevărat: Codruţa Kovesi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Traian Băsescu și alți politicieni au anunțat că sunt pentru al doilea mandat al lui Kovesi în fruntea DNA. Eu am fost pentru primul.

E interesant cum începe Udrea fraza cu declaraţia citată, de la B1, din emisiunea lui Silviu Mânăstire, “Dosar de politician”. Cu numele lui Traian Băsescu în faţă, dar pentru a se diferenţia de acesta. Adică, uite, eu am păreri diferite de Băsescu.

În schimb, ceea ce spune este justificat, pentru că ar putea avea chiar ceva personal cu Codruţa Kovesi, şefa DNA; după ce instituţia condusă de aceasta a făcut-o pe Elena Udrea să stea la răcoare mult timpşi aceeaşi direcţie a trimis-o deja în judecată.

Ciudat cum se aseamănă la gândire şi intenţii apărătorii de faţadă ai statului de drept, ca Elena Udrea, cu puşcăriabilii, ca Ponta, Dragnea, Ghiţă sau Mazăre, atunci când cei dintâi se dovedesc în fapt, la rândul lor, puşcăriabili de seamă.

Share