home CORUPTIE, POLITICA Elena Udrea denigrează statul de drept şi dă ca exemplu un articol de pe Luju.ro

Elena Udrea denigrează statul de drept şi dă ca exemplu un articol de pe Luju.ro

Share

Din Costa Rica, între două Chiliguaro şi o Malacrianza Beer, Elena Udrea trimite săgeţi otrăvite în România. Campioana anticorupţiei de acum câţiva ani este trup şi suflet alături de propaganda PSD, ca şi protectorul ei, Traian Băsescu.

Nu doar prostia si coruptia politicienilor si functionarilor au risipit banii publici si au blocat dezvoltarea tarii, asa cum tot auzim de ani buni. Ci si coruptia si nemernicia Sistemului format din fostii sefi ai SRI, ofiteri, procurori si judecatori ori sefi de institutii de forta ale statului.
A venit vremea sa plateasca pentru tot raul facut!

, spune Elena Udrea.

elena udrea

Elena Udrea glosează din învăţăturile lui Răzvan Savaliuc

Apoi urmează linkul la un website al cărui nume nu-l mai scriem din nou. În articol, pe care, cu levănţică pe la nas, l-am lecturat, fostul jurnalist Răzvan Savaliuc vorbeşte despre “politici de tip mafiot”.

Acestea au avut “sustinere externa, în schimbul cedarii unor importante resurse nationale”. Politic asta de tip mafiot s-ar fi concretizat “in ascultarea in ultimii 12 ani a peste 6 milioane de romani (toata populatia activa, aflata in campul muncii)”.

Este vorba despre ultimele declaraţii ale şefului Comisiei SRI din Camera Deputaţilor, un pesedist care în timpul liber se ţine cu ministrul Muncii, Lia Olguţa. Aşa cum a explicat ulterior SRI, aberaţiile lui Claudiu Manda nu au nici o legătură cu realitatea în chestiune. Liviu Dragnea a fost prins cu şoriciul sărat în curtea SRI

Share