home EVENIMENT, MASS MEDIA Elan Schwartzenberg pentru Antena 1: “De felul meu nu beau”

Elan Schwartzenberg pentru Antena 1: “De felul meu nu beau”

Share

Spune-mi, Elan, vrei custodia copilului? Vrei sa-l iei inapoi?
Tu ce-ai face in locul meu? Eu nu ti-as dori sa fii vreodata in locul meu. Pentru copilul meu analizez ce trebuie sa fac eu ca tata ca sa-i fie lui cel mai bine.

Adica te gandesti sa-l iei?
Adica ma gandesc sa-l aduc cu orice pret inapoi la Snagov. Ce presupune asta, nu stiu! Voi afla!

Sunt acuzatii grave pe care Mihaela Radulescu si colega noastra le-a lansat impotriva ta intr-o scrisoare deschisa. In primul rand ar fi ca, beat fiind, ai dat-o afara din casa. Este adevarat?
Eu nu beau. De felul meu nu beau, nu consum alcool si, de altfel, i-am chemat pe politisti pentru ca Mihaela venise sa faca un scandal in toiul noptii, nefiind copilul acolo si ea nelocuind acolo. I-am chemat pentru ca mi-a fost teama ca vrea sa-si faca rau, ca vrea sa-mi insceneze ceva. Si dansii au constatat ca nu eram beat, ca nu miroseam a alcool.

Ce sa-ti insceneze? De ce?
Pentru ca vad doua motive in tot acest circ mediatic. Unul este vina mea si mi-o asum si sunt trist pentru ca am trait cu femeia asta zece ani, este mama copilului meu. Am iubit-o mult si profund. Vina mea este ca n-am putut, dupa aventura ei, s-o iau inapoi acasa. Si-a dorit foarte mult. Pot demonstra acest lucru..

Share