Ecologistul Şerban Nicolae despre Firea: “A rămas fără serviciu, a rămas pe dinafară și vrea în Parlament”

Share

Acum, că se află în afara PSD, Şerban Nicolae dă în Gabriela Firea ca la fasole şi spune lucruri din interiorul partidului (fost) unic.

Senatorul Șerban Nicolae a lansat atacuri dure la adresa Gabrielei Firea, într-o conferinţă de presă a PER, noul său partid. El a sugerat că atât Firea, cât și foștii primari PSD din Capitală, au probleme penale, de aceea s-au pus pe listele parlamentare.

Nicolae a declarat că pe lista PSD București se află „cei înfrânți la alegerile locale, pentru a fi puși la adăpost, în Parlament”. Nicolae se referă la Gabriela Firea, Daniel Tudorache, Gabriel Mutu și Daniel Florea.

„S-a spus că nu am fost propus de nici o organizație din Bucresti. Nici unul dintre actualii parlamentari de București nu a fost propus pe liste. Nu au fost ședințe. Propunerile au fost făcute de pierzătorii alegerilor locale.

Omenește pot să-i înțeleg, au rămas fără serviciu, au rămas pe dinafară și își caută loc în Parlament. E oferta lor pentru bucureșteni: ‘Dacă nu ne-ați vrut primari, revenim ca parlamentari’”, a atacat Șerban Nicolae.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat anterior afirmația lui Șerban Nicolae, potrivit căreia excluderea sa de pe listele de candidați la alegerile parlamentare echivalează cu scoaterea lui Hagi din echipa la Mondialele din 94:

”Și Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii”.

Share