home CORUPTIE, POLITICA Dosarul Tel Drum al lui Liviu Dragnea este aproape de finalizare

Dosarul Tel Drum al lui Liviu Dragnea este aproape de finalizare

Share

Procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor, a declarat ca, pana la sfarsitul acestui an, va fi data o solutie in Dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal fostul lider al PSD Liviu Dragnea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Prezent miercuri la o dezbatere privind investigarea fraudelor cu fonduri europene, Calin Nistor a fost intrebat de jurnalisti cand va fi trimis Dosarul Tel Drum in instanta.

„Procurorul este independent pe solutie si pe activitatea de urmarire penala. Practic, despre dosarul Tel Drum eu sper ca pana la sfarsitul anului procurorul de caz sa dea o solutie. Probabil pana la sfarsitul anului va fi data o solutie in acest caz”, a spus Nistor.

Pe 13 noiembrie 2017, DNA anunta ca Liviu Dragnea este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost savarsite in dosarul Tel Drum, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

DNA preciza ca dosarul s-a constituit pe baza unei sesizari a Oficiului European Antifrauda (OLAF) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea savarsirii mai multor infractiuni, intre care obtinerea nelegala, pe baza de documente false, a unor finantari din fonduri europene pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene.

Share