home EVENIMENT Doroftei: “Proștilor, nu mai stau în România, mă duc în Canada!”

Doroftei: “Proștilor, nu mai stau în România, mă duc în Canada!”

Share

Primăria Ploieşti i-a pus în vedere lui Leonard Doroftei să elibereze clădirea în care se afla pubul său. Aceasta pentru că imobilul are risc seismic. Reacţia fostului boer este violentă.

Lucian Bute a scăpat de suspendare. Boxează din 2017!

”Știa din 2016 de asta”, spune primarul Ploieştiului, Adrian Dobre.

Vineri, am avut o întâlnire cu primarul și mi s-a comunicat decizia. Din aprilie-mai, anul trecut, am primit o înștiințare pe tema evacurării, acum s-a pus în aplicare. O să fac întâmpinare la judecătorie, mi-am luat avocat, o să fie un proces.

Problema nu e că vreau sau că nu vreau să plec. Problema că eu am contracte în derulare, cu berea, cu sucul, cu furnizorii, am datorii. O să văd ce să fac, sper să nu ajung falit.

, a declarat Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei s-a supărat şi vrea să plece direct din ţară

Am decis: în octombrie, după ce rezolv aici cu toate datoriile, revin în Canada! Toată familia are cetățenia, asta e! O iau de la capăt la Montreal.

Ploieștenii au fost prea mult, prea frumos și prea bine reprezentați de mine și cred că s-au saturat. Și clienții mei erau foarte mulți străini, cu ei trăiam. Ai mei s-au plictisit de mine!

, susţine Doroftei. El afirmă că, “de va fi să mor, mor în Canada”.

Doroftei vrea să-şi mute pubul la el în casă

Mut pubul la mine acasă! Dar nu pot fără aprobare! Hai să-ți spun ceva! Și la casa în care stau sunt probleme. Terenul pe care am ridicat-o l-am primit de la Primărie, dacă vreau să vând, de exemplu, trebuie să am aprobarea lor! Numai aprobări și paraaprobări! Nu mă supăr, oricum nu va putea Primăria să dea cât pot eu să duc…

, ameninţă fostul boxer.

“Vinerea trecută s-au făcut fix 11 ani” de când are localul, spune Doroftei.

Sunt aproape toate lucrurile mele, din 1985 încoace. Am mai dus unele pe la muzeul de istorie, că tot îmi ziceau unii pe Facebook că am ajuns relicvă. Relicvă or nu, sunt oameni care vin să vadă pubul, să vadă istoria Doroftei. Să le dea Dumnezeu celor care mă înjură să trecă prin d-astea prin care trec eu!

, spune Leonard Doroftei, fost mare boxer român amator şi profesionist.

Share