home CORUPTIE, POLITICA Donald Trump are sau avea un canal secret de comunicare cu Putin

Donald Trump are sau avea un canal secret de comunicare cu Putin

Share

Donald Trump se apropie de partea cea mai dificilă a mandatului său de preşedinte al Statelor Unite şi de cea mai complicată parte a vieţii sale.

“Știu unde sunt îngropate scheletele, pentru că eu am fost cel care le-a înmormântat”, spune acum fostul avocat şi om bun la toate al lui Trump, Michael Cohen, aflat în puşcărie.

Cohen a scris o carte despre isprăvile sale, în acoperirea ticăloşiilor şi nelegiuirilor patronului său, cu care s-a aflat în cârdăşie. Trump a depus eforturi imense să oprească publicarea acestei cărţi. De ce? Pentru că SUA nu sunt Rusia, unde pocnea din degete şi problema se rezolva.

Michael Cohen a lansat un teaser al cărții sale, cu dezvăluiri despre perioada în care era avocatul lui Donald Trump și îi rezolva diversele probleme, făcând fraude fiscale, mințindu-i soția pentru a-i mușamaliza aventurile amoroase.

Michael Cohen susține că l-a ajutat pe președinte să comită o fraudă fiscală, că i-a creat un canal secret prin care comunica cu Vladimir Putin, dar și faptul că i-a mușamalizat aventurile și a fost martor la un incident de „golden shower” la un club de sex din Las Vegas.

Aici sunt necesare câteva precizări simple. Când un deţinut se hotărăşte să scrie o astfel de carte, ce scrie el este monitorizat la sânge. Fiecare fişier produs de respectivul este sucit şi răcusict pe toate feţele.

Indiferent de ce scrie, partea de romanţ destinată publicului este dublată de sesiuni de interogatoriu intense cu procurorii de caz, aşadar:

1. Fraudele fiscale făptuite de Trump sunt acum anchetate intens şi vom afla lucruri foarte interesante când anchetele vor lua sfârşit.

2. Cred că acest canal secret cu Putin a mai funcţionat cel mult până când Moscova a aflat că americanii au aflat. Din acel moment, există un alt canal secret sau nu. Până când Moscova a aflat, serviciile secrete americane s-au îndestulat probabil cu date multiple. Reţele informative, agenţi, agenţi dubli, agenţi falşi, cârtiţe, case conspirative, trădători, oameni integri, operaţiuni pe tot mapamondul etc. Întrebarea e de când şi-a dat seama Moscova şi ce ştie despre momentul din care a monitorizat canalul de comunicare SUA. C\te sloturi de informa’ie fals[ a livrat Moscova Washingtonului ;i viceversa.

3. Pentru necunoscătorii (noi ne-am informat online), golden showers astea sunt un preludiu pornografic, prin care unul dintre cei doi (sau mai mulţi) parteneri de sex urinează unii pe alţii. O porcărie, desigur.

„Știu unde sunt îngropate scheletele, pentru că eu am fost cel care le-a înmormântat”, a scris Cohen pe un site special pentru cartea sa „Disloyal: A Memoir. Adevărata poveste a fostului avocat personal al președintelui Donald J. Trump”.

Fostul avocat al lui Trump, dezvăluiri incendiare despre președintele SUA

„În unele privințe, îl știam mai bine decât a făcut-o chiar familia lui, pentru că am fost martor al bărbatului real, în cluburi de striptease, întâlniri de afaceri dubioase și în momentele în care a dezvăluit cine este cu adevărat: un înșelător, un mincinos, o fraudă, un bătăuș, un rasist, un prădător, un om care minte și manipulează”, a declarat Cohen.

Cohen, care execută o condamnare de trei ani pentru multiple infracțiuni, inclusiv mințirea Congresului, a recunoscut că a fost “un adept dement” (cum s-a exprimat), care a acționat drept abuzator pentru Trump, rezolvator de probleme și hoț desemnat.

„Am înăbușit contractorii în numele lui, i-am agresat pe partenerii de afaceri, am mințit-o pe soția sa Melania pentru a-i ascunde infidelitățile sexuale și i-am agresat pe toți cei care îi amenințau puterea lui Trump”, a scris Cohen.

Michael Cohen: Donald Trump participa la petreceri sexuale și avea aventuri extraconjugale

„De la golden shower într-un club de sex din Vegas, la fraude fiscale, la negocieri și afaceri cu oficialități corupte din fosta Uniune Sovietică, la detectarea și eliminarea conspirațiilor pentru a le face pe iubitele clandestine ale lui Trump să tacă, nu am fost doar un martor al ascensiunii președintelui – eu a fost un participant activ și dornic”, a mai notat acesta.

Cohen a abordat, de asemenea, subiectul anchetei fostului consilier special Robert Mueller cu privire la interferența Rusiei în alegerile din 2016 și rolul său în proiectul Trump Tower Moscova. Când Cohen a pledat vinovat a recunoscut că a mințit când a spus Congresului că discuțiile despre proiect s-au încheiat înainte de a începe campania lui Trump. Într-adevăr, a declarat acesta, discuțiile au continuat foarte bine și în campania din 2016.

În cartea sa, acesta afirmă că Trump „a fraudat” alegerile prin „complicitatea rusă”, deși nu specifică în ce mod.

„Trump s-a confruntat cu rușii, dar nu în modurile sofisticate imaginate de detractorii săi. Am știut și că ancheta (Robert) Mueller nu a fost o vânătoare de vrăjitoare. Trump a fraudat alegerile, având „complicitatea Rusiei”, așa cum veți descoperi în aceste pagini, pentru că a face orice – și vreau să spun orice – pentru a câștiga a fost întotdeauna modelul său de afaceri și modul de viață”, a mai scris fostul avocat al președintelui.

Alegerile prezidențiale americane din 2016 ar fi fost fraudate de Donald Trump, prin implicarea Rusiei

De asemenea, fostul avocat susțin că Trump a încercat să se „integreze” în lumea lui Putin și în „cohorta lui de oligarhi miliardari corupți.”

Într-un proces, Cohen a mai declarat că volumul va oferi „detalii grafice și neplăcute despre comportamentul președintelui în spatele ușilor închise”, inclusiv unul de tip„antisemit” – „făcea violente remarci rasiste împotriva unor lideri negri precum președinții Barack Obama și Nelson Mandela, pe niciunul dintre aceștia nu-i privea drept lideri adevărați sau drept demni de respect în virtutea rasei lor”.

În plus, acesta a anunțat că volumul se va baza pe anecdote personale și pe „dovezi documentate”. De asemenea, a punctat faptul că vorbește dintr-o poziție de cunoaștere, spunând că timp de 10 ani el a fost ultimul apel al lui Trump noaptea și primul dimineață și că a tranzitat biroul lui Trump și „de 50 de ori pe zi”.

Cohen, despre Donald Trump: „Un înșelător, un mincinos, o fraudă, un bătăuș, un rasist, un prădător”

„Telefoanele noastre mobile aveau aceleași cărți de adrese, contactele noastre erau atât de împletite, suprapuse și intime încât o parte din meseria mea era să mă ocup de interogările și cererile interminabile, oricât de mari sau mici, de la nenumăratele cunoștințe bogate și celebre ale lui Trump”, mai scrie fostul avocat al președintelui american.

De asemenea, acesta vorbește și despre decăderea lui spunând că s-a temut că va fi ucis de susținătorii lui Trump atunci când a oferit dovezi în fața Congresului, după ce a cooperat cu Mueller.

„Președintele Statelor Unite mi-a vrut moartea”, mai scrie acesta, descriind pe Trump drept un șef de mafie care nu ar comanda niciodată o lovitură, ci care vorbește în schimb într-un mod calibrat, cu atenție, pentru a-și transmite dorințele și cerințele.

Cohen a fost eliberat din închisoare în mai 2020, pe fondul îngrijorărilor cu privire la noul coronavirus, dar a fost incarcerat din nou începutul lunii iulie, după ce a postat despre planurile de publicare a cărții.

Cartea ar urma să fie publicată integral în luna septembrie.

„Cartea lui Michael Cohen este ficțiunea fanilor. El recunoaște cu ușurință că a mințit, dar se așteaptă ca oamenii să-l creadă acum, astfel încât să poată câștiga bani din vânzările de cărți.

Faptul că mass-media îl exploatează pe acest om trist și disperat pentru a-l ataca pe președintele Trump este o nefericire”, a declarat secretarul de presă adjunct al Casei Albe, Brian Morgenstern.

Share