Directorii din Primărie i-au cerut bani lui Nicuşor Dan pe tot felul de bazaconii

Share

Este uimitoare insistenţa cu care încearcă oamenii Gabrielei Firea să-l păcălească pe Nicuşor Dan, noul primar general al Capitalei.

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a declarat că, la discuțiile pentru realizarea bugetului instituției, a aflat că una dintre companiile municipale înființate în timpul Administrației Firea ar fi cerut 370 de milioane de lei, pentru un proiect de înfrumusețare a Parcului Herăstrău.

”Unele direcții și companii au venit cu pretenții fanteziste. De la ALPAB (Administrația Lacuri și Parcuri – n.red.) am aflat că o firmă a primăriei, Compania de dezvoltare durabilă, a cerut 370 de milioane de lei pentru înfrumusețarea Parcului Herăstrău.

Companiile astea trăiesc într-o lume virtuală în care milioanele cresc în copaci”, a spus primarul Bucureștiului.

Compania Municipală Dezvoltare Durabilă este condusă de directorul general Tudor Popescu. Pe site-ul companiei nu poate fi găsit nici un proiect realizat și nici o lucrare sau licitație în desfășurare.

El a confirmat și faptul că o direcție a cerut bani în buget ca să cumpere bănci cu 5.000 de lei bucata, arătând că prețurile la magazine sunt de câteva sute de lei.

Share