Diana Şoşoacă a descoperit HAARP şi cântă la harpă, în Parlament

Share

Diana Şoşoacă, gaorna Rusiei în România, susţine că cutremurele din Turcia şi Siria au fost provocate de SUA, cu ajutorul HAARP, armă geologică.

Senatoarea Diana Șoșoacă a ținut un discurs halucinant, în Parlamentul României, intitulat “A fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat”.

În declarația sa politică, senatoarea a susținut că seismul devastator din Turcia, în urma căruia au murit până în prezent peste 16.000 de oameni, nu a avut cauze naturale, ci ar fi fost provocat la comandă, de către cei care au fost deranjați de poziția de neutralitate a președintelui turc Recep Tayyp Erdogan, fa'[ de războiul din Ucraina.

Yi/le, Loredană, colecţie de prostii mai jos:

“De trei ani trăim la nivel mondial o adevărată campanie de ucidere în masă, fie prin intermediul unor pretinse pandemii și nevoia iminentă de injectare cu vaccinuri netestate care omoară oameni, fie prin intermediul unor războaie care reduc numărul populației, dar repun pe alte făgașuri politica internațională, reașează polii de putere și modifică granițele.

Până când am trăit să asistăm și la producerea de cutremure la comandă? În fapt, este un atac asupra Turciei din partea mai marilor lumii, cărora le-a displăcut total faptul că au fost puși la punct de Recep Tayyp Erdogan, președintele Turciei.

Mai mult, poziția acestuia de neutralitate și mediator în războiul ucraineano-rus a deranjat profund, mai ales că Turcia este a doua mare putere din punct de vedere militar în cadrul NATO.

Poziția sa, de a bloca aderarea Suediei la NATO, dar și discursul său la Davos, mai ales și gestul său de a pleca în mijlocul conferinței sfidându-l pe șvab, nu a rămas fără ecou în lumea dură și rece a conducătorilor lumii.

Însă nimeni nu s-a gândit că va fi nevoie să moară oameni, atâția oameni și într-un mod atât de mișelesc și este doar un avertisment.

Pentru că nu era zona cea mai populată a Turciei. 150 de replici ale unui cutremur devastator, al doilea mai mare ca primul fără existența unui focar, zona fiind stimulată artificial, armele geologice existând de foarte mult timp, folosindu-se până acum fără a cauza foarte multe victime, probabil pentru experimente. Acum a fost pusă în practică”, a spus Șoșoacă, de la tribuna Parlamentului, conform Ziare.com.

Senatoarea Diana Șoșoacă a identificat și motivele care ar fi determinat o putere mondială să apeleze la aceste arme geologice, pentru declanșarea primului seism, susținând că deja “serviciile secrete turcești investighează o posibilă intervenție criminală”.

Are ea relaţii privilegiate şi surse la Millî İstihbarat Teşkilat.

Share