Despescu, comic. “Liviu Vasilescu s-a autoanalizat și apoi a demisionat”

Share

Cei doi, Pat şi Patachon de la Poliţie, oferă publicului iubitor momente de neuitat. Aici, a ieşit la rampă Bogdan Despescu, secretar de stat la MAI.

Uitaţi-vă la ei, ce feţe au, de zici că pe ei este toată greutatea lumii şi duc în spinare tone de răspundere asupra sorţii universului decadent. Cetăţeni, dormiţi liniştiţi, veghează Despe şi Vasi!

Despescu a declarat că Liviu Vasilescu şi-a asumat decizia de a demisiona din funcţia de şef al Poliţiei Române, având la bază o analiză, pe care acesta şi-a făcut-o. Singur.

“Domnul Vasilescu a luat o decizie pe care şi-a asumat-o şi a avut la bază o anumită analiză pe care şi-a făcut-o dumnealui”, a afirmat Despescu, la Parlament.

Întrebat dacă el s-ar fi întâlnit noaptea cu interlopii, dacă era şeful Poliţiei, Despescu a precizat, conform Agerpres: “Fiecare activitate se analizează în funcţie de momentul respectiv şi a ţinut de operaţiunea care a fost în desfăşurare în acel moment”.

El a mai spus că a avut mai multe discuţii cu Liviu Vasilescu, precizând că decizia de a demisiona a luat-o acesta.

“Am avut mai multe discuţii cu domnul Vasilescu. (…) Decizia a luat-o dumnealui”, a afirmat Despescu, întrebat dacă i-a cerut sau recomandat lui Liviu Vasilescu să demisioneze.

Întrebat în legătură cu transferarea adjunctului şefului Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, la Poliţia Judeţeană Harghita chiar în ziua demisiei şefului Poliţiei, Despescu a răspuns: “Este o decizie a Inspectoratului General al Poliţiei Române”.

Chestionat dacă Radu Gavriş ar fi fost pedepsit pentru că ar fi dat informaţii în legătură cu întâlnirea cu interlopii, Despescu a precizat: “Este o întrebare la care trebuie să răspundă IGPR”.

Share