home CORUPTIE, POLITICA De ziua ei, Gabriela Firea e comparată de Pandele cu Isus

De ziua ei, Gabriela Firea e comparată de Pandele cu Isus

Share

Gabriela Firea a împlinit 48 de ani. Îi urăm multă sănătate, fericire, viaţă lungă şi, dacă a făptuit infracţiuni, să ispăşească în puşcărie pentru acestea.

Soţul ei, Costel Florentin Pandele, a postat un mesaj ireal, în care Firea este comparată cu Iisus Hristos.

„Pot să pun rămăşag că tu duci în spate o cruce mai mare decât a multora dintre semeni. Oare este corect? Mă întreb până unde poate merge sacrificiul tău?”, scrie Pandele.

„La mulţi ani, soţia mea Gabriela – Albinuţa! Îţi doresc să ai sănătate de fier, putere de muncă de granit, inima de aur şi suflet de cleştar! Eşti cea mai curajoasă persoană pe care o cunosc, atât în fata bolii grave pe care ai avut-o, cât şi a nedreptăţilor de multe feluri cărora le faci faţă cu demnitate şi optimism. Să nu uiţi că noi te aşteptam seara cu multă iubire acasă. Şi că nimic pe lume nu merită sacrificiile pe care le faci tu.

Te sacrifici pe tine, în primul rând. De câte ori îţi spun că ar trebui să ai mai multă grijă de tine, să te odihneşti, să mănânci, să te menajezi, îmi spui că nu ai timp. Trebuie să-ţi faci timp şi pentru tine, şi pentru noi.

Ai intrat cu atâta entuziasm şi buna-credinţă într-o lume atât de dură şi potrivnică. Tu îmi spui că fiecărui om i se dă crucea pe care poate să o ducă. Pot să pun rămăşag că tu duci în spate o cruce mai mare decât a multora dintre semeni. Oare este corect?

Mă întreb până unde poate merge sacrificiul tău? Ce pot să-ţi garantez şi azi, la ceas aniversar, este că te voi aştepta mereu să te întorci acasă, din toate bătăliile de peste zi, şi să-ţi garantez dragostea mea veşnică, necondiţionată şi din zi în zi mai mare.

Să fii mereu oaza noastră de pace şi binecuvântare, mama cea mai dulce, soţia cea mai grijulie, prietenul bun de pus pe rană, iubita fără de care aerul nu poate fi respirat. Te iubesc până la sfârşit! Tu nu uiţi pe nimeni! Dar nu te uita nici pe tine! Maica Domnului să te aibă în pază sfântă mereu!”, a scris Pandele.

Share