De la ruşi vin cutremurele? O ipoteză de lucru

Share

De la ruşi ne vin, oare, cutremurele, foarte multe la număr în ultima vreme sau există cauze naturale şi acestea au legătură, de exemplu, cu explorările firmelor care caută gaze de şist în România?

Website-ul 7est ridică o întrebare tulburătoare: oare este război geofizic în aceste schimbări climatice bruşte, combinate cu un număr anormal de mare de cutremure de pământ semnificative? Oare aceste fenomene vin de la ruşi?

De la începutul acestui an, au avut loc 18 cutremure! În numai 14 zile! În prima zi a acestui an, cutremur de suprafaţă în Vrancea, la numai 31 km, apoi replici de suprafaţă în Ungaria, Cehia şi Slovacia.

Zona seismică Vrancea, despre care am scris de foarte multe ori, produce cutremure de mare adâncime. Luni a fost ultimul seism de acest tip, de 4,1 grade pe scala Richter. Să fie de la ruşi?

Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică, Cadastru şi Ingineria Mediului de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, crede că este vorba despre război geofizic. De la ruşi.

Antohi spune că după un astfel de cutremur a vrut să dea un telefon şi avea “telefonul mort”. Nimic. Imediat, s-a gândit că este vorba despre un bang electromagnetic, produs cu HAARP, bazat pe invenţiile lui Nikola Tesla, aromânul croat ale cărui experimente nici acum nu sunt oficial bine cunoscute.

Fizicianul ieşean afirmă că schimbările climatice bruşte şi aceste seisme ciudate, dese şi aproape de suprafaţă, pot fi produse de HAARP.

Mai amintim şi faptul că pentru foarte mult timp, după alegerile din România, până la finalul anului 2014, în România nu am văzut soarele pe cer din cauza nebulozităţii.

Evident, firile pragmatice, care nu au apetenţă pentru metafizică, vor spune că trebuie să ne liniştim şi că nu este nimic ezoteric în aceste lucruri.

Dar care ar putea fi pentru Kremlin avantajele unor astfel de evenimente climatice şi seismice provocate? Pentru serviciile secrete, un semnal că specialiştii ruşi pot face aşa ceva poate fi o ameninţare cumplită la adresa siguranţei naţionale.

Nu trebuie să subestimăm deloc capacitatea lui Vova Putin de a folosi şi astfel de metode neconvenţionale de a ameninţa o arie geopolitică.

Share