Daniel Ghiţă (PSD) susţine că nu dormea în plenul Parlamentului

Share

Daniel Ghiţă, deputat PSD, ia imaghinea cu sine, existentă în spaţiul public, şi o interpretează cum vrea el, în speranţa că ţine figura.

Ghiţă este atât de supărat, încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion, spune AK24.

Deputatul USR Filip Hăvârneanu a anunțat că a fost amenințat de deputatul PSD Daniel Ghiță, chiar în Parlament, după ce a dat publicității o fotografie, în care Ghiță dormea în plen.

“Înțelegeți de ce aceste atacuri la adresa mea? Mi-am permis să fac aceste interpelări, împotriva liderilor USR. Am depus două interpelări, legate de liderul USR, Dan Barna. Nu am primit răspuns.

Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argumente”, a scris Hăvârneanu, pe Facebook.

„NU MĂ VOI LASĂ INTIMIDAT! E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele”, a mai spus deputatul USR.

“A doua interpelare: cine era șeful fondurilor europene , când firma lui Barna a deturnat 6 milioane de euro: Cristian Ghinea! Fără răspuns. Actualul ministru USR , Cristan Ghinea , este chiar cel care a ajutat firma lui Dan Barna, să obțînă fondurile europene!”, a afirmat Ghiță.

Într-un mesaj agramat postat pe Facebook, Ghiță susține că USR-iștii au trunchiat poza cu el dormind, pentru că de fapt nu dormea.

‘Copile, stai să vezi ce-ți fac’ – asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat.

„USR -iști sunt în spume! Trunchiază poze, cum că ‘doarme’ Ghiță, taie mâinile, să nu se vadă că am telefonul în mână, prin diversiune să devieze de la subiect: DIVERSIUNE!”, a spus Daniel Ghiţă.

Share