home CORUPTIE, POLITICA Daniel Ghiţă, candidat PSD, luptător de K1: “Masca scade imunitatea!”

Daniel Ghiţă, candidat PSD, luptător de K1: “Masca scade imunitatea!”

Share

Este aproape inexplicabil de ce oameni de condiţii sociale şi preocupări diferite, ca Daniel Ghiţă, spun aceleaşi prostii, nu prostii diferite.

Există o singură explicaţie logică: toţi sunt magnetizaţi de acelaşi centru de comandă şi de aceeaşi paradigmă toxică.

Fostul luptător K1, Daniel Ghiță, în trecut membru al Partidului România Unită, deschide lista de candidați PSD pentru Camera Deputaților, la Ilfov, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ghiță se remarcă prin postările de pe Facebook, în care promovează teorii ale conspirației despre pandemia de COVID și militează împotriva purtării măștii de protecţia, spune Digi24.

De asemnea, liderii partidului au convins nume din zona de sănătate să se alăture PSD. Astfel, pe liste au ajuns Alexandru Rafila sau Adrian Streinu-Cercel, personalități vizibile în perioada crizei COVID, care au promovat măsurile de protecție și de siguranță anti-Covid.

Însă, pe listele PSD și-au găsit locul alte personalități care promovează teorii ale conspirației, vorbesc despre „campanii anti-românești” și scriu pe Facebook despre cum masca „scade imunitatea”, fără a aduce nicio dovadă sau fără a avea vreo recomandare profesională.

Este cazul fostului luptător K1, Daniel Ghiță, trecut și prin Partidul România Unită, ajuns acum primul pe lista PSD Ilfov pentru Camera Deputaților.

„Suedezii nu au avut carantina, amenzi, nu poarta masca și nu sunt victimele unor găști DSP și un GuWerner incompetent! Dacă scade imunitatea, rata mortalității este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea! (…)

Acum, restricții și ne este interzis sa mergem la Bisericii, ca altfel murim! Este un plan diabolic de dezumanizare!”, scrie Daniel Ghiță, într-una dintre postările de pe Facebook.

Share