Dăncilă: Scopul PSD este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut

Share

Dăncilă a comis o nouă gafă, declarând că scopul partidului pe care îl conduce este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Scopul partidului social democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”, a spus ea.

Declarația poate fi urmărită la minutul32:15

Prezentă duminică în Vrancea, în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, Dăncilă a făcut și acolo o gafă. Ea a spus că luptă „împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”, potrivit unei înregistrări difuzate de Realitatea de Vrancea.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr, cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca în deciziile președintelui să se regăsească și pensionarii, și tinerii, și femeile, și bărbații care au grija familiei lor”, a afirmat Dăncilă.

De asemenea, Viorica Dăncilă a susținut vineri, la Timișoara, că românii care vorbesc limbi străine, în special engleză, ”țin mai puțin la această țară”, pentru că se duc la Bruxelles și spun ”foarte ușor” ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul.

Share