home CORUPTIE, POLITICA Dăncilă s-a speriat? HG pentru baronii PSD nu e pe ordinea de zi a şedinţei de guvern

Dăncilă s-a speriat? HG pentru baronii PSD nu e pe ordinea de zi a şedinţei de guvern

Share

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca azi va face o sedinta de guvern, in care va aproba rectificarea bugetara si plata facturilor de la PNDL 1 si PNDL 2.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Insa pe lista proiectelor de hotarari anuntata pentru sedinta de guvern nu apar si aceste subiecte, care au stârnit vii reacţii în mediul public şi politic.

„Luni, vom face sedinta si vom da si aceasta hotarare de guvern”, a declarat Dancila, referindu-se la rectificarea bugetara de 1,4 miliarde de lei. Rectificarea ar fi trebuit sa fie adoptata in sedinta de vineri.

Iata lista proiectelor de hotarari anuntata pe site-ul Guvernului.

I. PROIECTE DE HOTARARI

1. PROIECT DE HOTARARE privind inscrierea unui imobil, situat in comuna Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta, in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si darea acestuia in administrarea Ministerului Apararii Nationale, pentru actualizarea valorii de inventar a imobilului 1568 aflat in domeniul public al statului si in administrarea Ministerului Apararii Nationale si modificarea anexei nr.4 la Hotararea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/10/HG-17.pdf

2. PROIECT DE HOTARARE privind inscrierea in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor constructii si darea acestora in administrarea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/10/HG-18.pdf

II. NOTE
1. NOTA privind transmiterea unei cereri catre Consiliul Local al Municipiului Drobeta Turnu-Severin, in scopul emiterii unei hotarari care are ca obiect trecerea unui imobil – teren cu suprafata de 7.503 mp, situat in Municipiul Drobeta Turnu-Severin, Str.Serpentina Rosiori nr.1-3, Judetul Mehedinti, din domeniul public al Municipiului Drobeta Turnu-Severin in domeniul public al statului, in vederea darii lui in administrarea Tribunalului Mehedinti, pentru construirea Palatului de Justitie Mehedinti (Sediu Tribunalul Mehedinti si Judecatoria Drobeta Turnu-Severin)
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/10/NOTA-4.pdf

III. RAPOARTE
1. RAPORT de activitate pe anul 2018 al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/10/RAPORT-1.pdf

Nota: Proiectele de acte normative si documentele de politici publice incluse pe agenda pot suferi unele modificari in urma dezbaterilor din cadrul sedintei Guvernului Romaniei.

Share