home CORUPTIE, POLITICA Dăncilă, gura păcătosului: “Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

Dăncilă, gura păcătosului: “Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

Share

Bulibăşită la maximum de apropierea momentului în care va fi ejectată, Viorica Dăncilă vorbeşte gura ei fără creier şi spune ceea ce nu ar trebui să spună cu glas tare nici un politician.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Aceasta este din vena lui “luptăm să reducem democraţia”, în loc de “luptăm să reducem birocraţia”. Cum nu se poate mai penibil!

Premierul României, Viorica Dăncilă, prezentă duminică în Vrancea, în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, a făcut o nouă gafă, la Mărășești: ea a spus că luptă împotriva unei țări, și nu împotriva omului Iohannis.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de președinte al României.

Recent, în cadrul aceluiași turneu electoral dezastruos, Viorica Dăncilă i-a acuzat la Timișoara pe unii care vorbesc bine limba engleză „că merg la Bruxelles și denigrează țara”.

„Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză dar țin mai puțin la această țară”, a spus, într-o conferință de presă, la Timișoara, Viorica Dăncilă.

Share