Dana Budeanu rostogoleşte o aşa-zisă discuţie dintre Nicuşor Dan şi un interlop

Share

Dana Budeanu, prietena Gabrielei Firea, lansează o aşa-zisă discuţie care ar fi avut loc între Nicuşor Dan, candidatul PNL – USR PLUS, şi un interlop.

Dana Budeanu susţine că aceasta este dovada că Nicuşor Dan intervine în favoarea unui interlop din Sectorul 4. Budeanu este o prietenă apropiată a Gabrielei Firea, anunţând deja la Antena 3 ca „eu sunt de sânge cu Gabi”.

Firea anunţase deja, pe Facebook, că Nicuşor Dan ar fi luptat în Justiţie pentru „un interlop zis Câine”. 16 ore mai târziu, Dana Budeanu a postat un video, pe pagina de Facebook a site-ului stiripesurse.ro, în care face publică aşa-zisa înregistrare a unei convorbiri dintre Nicuşor Dan şi un funcţionar al Primăriei Sectorului 4.

„Pandemia a fost doar în timpul în care Firea mergea pe la toate spitalele, iar tu, Nicuşor, stăteai sub pat, dar pe telefoane stăteai să le rezolvi combinaţiile tuturor interlopilor, ei, pentru asta stăteai”, a afirmat Dana Budeanu.

Stiripesurse.ro este paronat de Iosif Buble, soţul deputatei PSD Diana Tuşa, bună prietenă cu Gabriela Firea. La scurt timp, Firea a anunţat, vezi, Doamne, surprinsă, că a apărut în presă o înregistrare reală cu Nicuşor Dan.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, Dana Budeanu a fost invitată de onoare în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, unde şi-a anunţat susţinerea totală pentru Gabriela Firea.

„Eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult.

Eu, dacă mă apuc acum să enumăr câte a făcut Gabi… Pe bune, acum! Căutaţi singuri câte a făcut Gabi Firea în Bucureşti. Eu nu pot să ţin minte.

Crezi că ştie cineva că ai făcut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susţin eu. Eu vreau ca la primărie să vină unu care să facă treaba. Gospodar, care face şi panseluţe, face şi drumurile, îţi renovează şi clădirile.

Cică contracandidaţii sunt bărbaţi. Nu candidează nici un bărbat la Primăria Capitalei şi nu săriţi cu Traian Băsescu…. Bărbaţi reali? Traian Băsescu e, dar restul? Nicuşor e bărbat?

Adică pe Nicusor îl votează bărbaţii? Întreb şi eu aşa… N-am nimic cu el, e matematician, e na… Ce să facă, bă, băiatule, Nicuşor? Că, dacă-l pui aicea şi-o pui pe Gabi lângă, murim. Plânge! Aşa e el…

Nu spune nimeni că nu e matematician bun. O fi un suflet bun şi el, atât… Dacă ai avea o curte i-ai da-o lui Nicuşor să ţi-o sape? Întreb aşa…

Hai să vorbim mă despre femeia asta care a făcut cât 50 de bărbaţi. Eu nu pot să înşir… Eu citesc pe net, dar analizez. Bă, băiatule, nu există primar în istoria Bucureştiului care a făcut cât ea”, a spus Budeanu, la Antena 3.

Ce conţine înregistrarea. Este neclar dacă e vorba despre Nicuşor Dan

Este vorba despre o înregistrare a unei discuţii între Cristian Zărescu, ca funcţionar al Primăriei Sectorului 4, şi aşa-zisul Nicuşor Dan. În înregistrare, se poate auzi cum “Nicușor Dan” şi-ar folosi influența pentru a ajuta niște oameni de afaceri din Sectorul 4, să nu fie sancționați de către Primăria Sectorului 4.

Pe înregistrare, este rostit numele unui controversat om de afaceri. Se pare că ar fi vorba despre Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4, din cauza unei locații din ”Parcul Lumea Copiilor”.

Este neclar de ce este Zărescu îndrituit să vorbească în numele Primăriei Sectorului 4, dacă este deja în perioada în care acesta lucra în forja de minciuni de la sediul central PSD.

Era şi acolo, şi dincolo? Pentru că, în timpul discuţiei cu presupusul Nicuşor Dan, se vorbeşte despre coronavirus, deci discuţia este de anul acesta. Pe de altă parte, vocea care se aude, ca şi dicţia, ar putea să-i aparţină lui Nicuşor Dan, dar acest fapt este discutabil.

Pe de altă parte, că acest Mitrache este interlop, dacă sursele propagandei PSD afirmă aceasta, e o chestiune foarte discutabilă.

Share