home ECONOMIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Dan Diaconescu, ori despre OTV-izarea Romaniei

Dan Diaconescu, ori despre OTV-izarea Romaniei

Share

Urmaresc cu consternare felul in care se face singur spaghetti de tembelviziune Dan Diaconescu, in aceste momente, pe postul de televiziune OTV. Practic, Diaconescu impinge pana la extrem din nou ceea ce a inceput de multa vreme.

Acest Andy Kaufmann tragic al televiziunii romane a decis sa-si faca partid. Numele va fi, normal, ca la orice partid populist de extrema dreapta (deocamdata bramburista), Partidul Poporului Roman.

aceasta este o caricatura marca Bogdan Petry

Simbolul acestui partid, pe care Dan Diaconescu afirma ca-l va infiinta impreuna cu colegii sai de celula, va fi o pereche de catuse. Probabil ca, daca acest partid monstruos, care ne otevizeaza democratia noastra tot mai fragila, va exista, el va fi votat in masa de puscariasi, fosti puscariasi si, in general, de pegra infractorilor din tara aceasta.

Dan Diaconescu a inceput campania electorala (HotNews)

Ceea ce ma distreaza este ca baiatul asta a invatat foarte repede, cu instinctul olteanului smecher, de unde bate vantul si, in afara de puscariasi, mizeaza pe religie. Adicatelea, a venit din bulau cu o bratara de matanii negre, simple, pe care ar fi primit-o de la colegii de arest (printre care de exemplu se afla acel om de mare caracter – santajistul de la Electrica si sunt curios ce functie va avea el in partidul lui Dan OTeVel Diaconescu).

DD a fost eliberat. Guru OTV vrea sa-si faca partid si va candida la preseditie (Ziua Veche)

De asemenea, ar fi fost sfatuit, vezi Doamne, de colegii de celula, ca, pentru a fi eliberat in ziua de vineri, sa tina post negru, si a tinut. O a doua categorie deci de votanti ai partidului condus de OTeVel Diaconescu va fi cea a femeilor sincere, de la tara sau de la oras, gatitorese, ori poate nu, care se uita la telenovele in draci in timpul zilei, tampindu-si neuronul stingher, iar seara si noaptea isi freaca axonul de sticla televizorului dat pe OTV.

Iubita lui Dan Diaconescu a plâns ore în şir (Cancan)

Dan Diaconescu si Silviu Alupei saluta solidaritatea lui Victor Ciutacu, Dana Grecu si pe cea a lui Sorin Rosca Stanescu. Si a lui Bogdan Chirieac nu? Ori poate a lui Razvan Dumitrescu! Pe cea a minunatului om Gabriela Vranceanu Firea nu? Dar pe cea a eminentului politolog Valentin Stan?

De ce nu aduna OTeVel toti sceleratii, infractori dovediti si nedovediti, evazionistii, perversionistii vietii publice romanesti, sa-i puna pe toti sa danseze pe sarma la Oglinda TV si sa-i faca vicepresedinti ai Partidului Poporului Roman?

Dan Diaconescu are interdicţie de a vorbi la OTV despre cazul său (Romania libera)

Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca printre toti acesti membri ai cucurbitaceelor publice flescaite ale vietii publice din Romania exista si oameni de calitate, pe care ii respect si care nu inteleg ce Dumnezeu cauta acolo.

In rest, autotelenovela lemuriano-freudiano-catapeteastmatica, cu amestecarea nu-stiu-carei asociatii britanice a jurnalistilor, a Bisericii, a lui Nicu Gheara, a congregatiei fotbalistilor cu trei picioare si cincizeci de maini si a gainilor filosoafe va continua, ca o farsa.

Si sloganul cretinoid-inteligentandru lansat de Ovidiu Zara, “Dan Diaconescu are stat”… Farsa de prost gust insa nu este ca Dan Diaconescu este in libertate sau arestat si in aceste conditii, fiind anchetat de DNA pentru ar fi santajat un primar, va trai bine-mersi ani in sir, pe termene fara numar date de instante birocratizoidale.

De exemplu, se maresc toate pensiile si salariile, se micsoreaza taxele si impozitele, procesele vor dura foarte putin si se vor desfasura numai cu jurati, se vor da 20.000 de euro despagubire fiecarui roman pentru ce a indurat pana in acest moment si alte aberatii de genul acesta, asa cum si-ar dori Dan OTeVel Diaconescu.

Farsa de prost gust este ca toate aceste lucruri, parca trase la sapirograf dupa intorsatura hidoasa pe care au luat-o lucrurile in Romania interbelica intre cele doua razboaie mondiale, dupa anul 1930, se petrec cu tara, in care parca tot raul, toata voma, tot jegul si toata aroma de flegma si deruta ebrietara se varsa in mediul public, pervertindu-l.

Stiu numele cui il voi uita de astazi inainte.

Share