home CORUPTIE, POLITICA Dan Cristian Popescu, trădător de PNL: “Le mulţumesc celor din PSD!”

Dan Cristian Popescu, trădător de PNL: “Le mulţumesc celor din PSD!”

Share

Aveau dreptate cei din USR PLUS atunci când spuneau că Dan Cristian Popescu este blatistul PSD la Sectorul 2. Avem confirmare acum.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunţat că PSD susţine candidatura sa la Primăria Sectorului 2.

„Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetăţeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate şi susţinute de către cetăţenii Sectorului 2, au fost călcate în picioare din raţiuni politice, am ales să continui (sic!) lupta cum pot mai bine.

De astăzi sunt candidatul susţinut de către PSD la Primăria Sectorului 2 şi cu sprijinul primarului general, doamna Gabriela Firea, voi implementa proiectele mele şi vom schimba faţa Sectorului 2 în următorii patru ani.

Le mulţumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetăţenii din acest sector. Şi eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide!”, a scris Dan Cristian Popescu, într-o postare pe Facebook.

Postarea sa este însoţită de o fotografie, în care apare alături de primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Pe 6 august, Dan Cristian Popescu a anunţat că va candida la Primăria Sectorului 2, precizând că va negocia cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere sau să se înscrie independent în cursa electorală.

PNL şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihaiu (USR PLUS) fiind desemnat să intre în cursa electorală pentru Sectorul 2, nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

Share