home POLITICA, SPORT Dacă Steaua e campioană prin meciuri trucate, Becali e avantajat de alegeri

Dacă Steaua e campioană prin meciuri trucate, Becali e avantajat de alegeri

Share

Patronul clubului Steaua nu se va putea exprima nicicum, indiferent ce minuni și fapte de arme se vor mai petrece până la sfârșitul campionatului. Care este uite-acuș-acuş. Aceasta deoarece Gigi Becali este candidat la Primăria Capitalei.

Cinemagia
marti, 14 aprilie 2009“Gigi Becali este adus la Judecătoria Sectorului 1, unde instanţa va judeca atât cererea sa de eliberare, cât şi a celorlalte patru persoane arestate în acest dosar, omul de afaceri ridicând mainile pentru a i se vedea cătuşele, în Bucureşti. Gigi Becali şi gărzile sale, Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu, au fost arestaţi preventiv, în urma cu o săptămână, de Judecătoria Sectorului 1, măsura fiind confirmată de judecătorii Tribunalului Bucureşti. Răzvan Chiriţă / Mediafax Foto”

Bine, că năframele albe-n vârf de băț aflate prin București nu transmit nicicum că Jiji candidează la Primărie (pentru aceasta sunt de vină market man-ii omului, absolut incompetenţi), este una.

Eu cred că, dacă Steaua va fi în nota obişnuită, adică va rămâne pe poziţia pe care este în clasament sau va coborî, Becali va fi dezavantajat, pentru că, la eventuale nedreptăţi asupra echipei sale, nu se va putea exprima public.

În schimb, dacă vor începe manţocăriile care pot să aburce clubul latifundiarului în clasament cumva, adică dacă azi Steaua bate Dinamo, ori U Cluj fixează CFR Cluj vineri în ţinte, iar etapa viitoare CFR Cluj este învinsă de Steaua (mă refer la meciuri aranjate), Becali e avantajat, pentru că nu mai trebuie să răspundă public pentru malversaţiunile făcute, ci-şi vede de campanie.

Şi poate să mai şi iasă campion cu Steaua Bucureşti. Aferim (evident, pentru cazul în care acest happening este matrafoxat)!

Share