home ECONOMIE “D-le Directorule General”… Taxa pe martisoare si ghiocei

“D-le Directorule General”… Taxa pe martisoare si ghiocei

Share

D-le Directorule General

Subsiemnatu Ghiorgescu Ghiorge domiciliat in str. Lalelelor no. 15, oras Dorohoi va rog sa-m aprobati cererea de aprobare a platii catre bugetu de stat a sumei de 10 paralei noi, reprezentand taxa de ghiocei si martisoare pe care le-am daruit angajatelor mele anu trecut de la firma SC Pantofu Destept SNC cu ocazia zilei de 1 martie a.c. si 8 martie la fel.

D-le Directorule General…

Domnu suparat de la Adimistratia Financiar Dorohoi mi-a zis ca trebuie sa platesc acesti bani din cauza fostului minister Vosganian si Tariceanu, pentru ca am dat angajatelor mele care sunt femei martisoare si ghiocei pentru ca a fost ziua martisorului si ziua femeilor. Domnu suparat de la Adiministratie nu a stiut sam-i spuna ezagt unde trebuie sa dau acesti bani, pentru ca faxul de la adimistratie ie stricat si n-au primit ordin de la capitala.

Va rog sa ma ajutati si sa luati d-voastra acesti bani, ca nu vreau sa am probleme cu Fiscu si sami dea amenda. Daca primiti acesti bani va aduc si o gaina si-i fac si sotiei du-voastra o pereche de pantofi de seara.

Va multumesc – Ghiorgescu Ghiorge – patron cinstit – 10 februarie 2009

Share