CV Tudor in criza, catre executorul judecatoresc: “Scroafa! Vita-ncaltata! Catea!”

Share

Teoretic. Pe hartie: din momentul abrogarii Constitutiei comuniste, Romania ar fi trebuit sa devina o democratie. Firesc ar fi fost sa revenim la monarhia constitutionala, pe baza Constitutiei de la 1923.

In loc, dupa o constituanta de caricatura, Iorgovan a pus la punct o constitutie care a ajutat la consolidarea actualului sistem ticalosit, din care face parte tembelul din clipul embedat mai sus.

Tembelul acesta agresiv si periculos, care a fost multi ani parlamentar, iar acum a ajuns europarlamentar, ca nu-l pune nimeni in scutec fara maneci, acolo unde-i este locul.

FOTO: 1235

Tembelul acesta, care se crede indreptatit sa urle la o judecatoare cam asa: “Cine esti tu, ma? Vita incaltata! Esti ministrul Justitiei? Catea in calduri trimisa de Basescu! Eu am facut legi in tara asta!”.

La aceasta ora, scandalul de la sediul Partidului Romania Mare continua. Zuzuliticul s-a inchis in biroul sau din imobilul in care nu mai are dreptul sa stea. Probabil ca va incepe sa se loveasca de pereti, sa dea foc la mobila.

Ideal ar fi daca s-ar transforma in racheta si s-ar catapulta spre luna.

Share