home CORUPTIE, POLITICA Cumpănaşu spune acum că va da în judecată jigodiile care afirmă că va candida la Preşedinţie

Cumpănaşu spune acum că va da în judecată jigodiile care afirmă că va candida la Preşedinţie

Share

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca va da in judecata toate jigodiile care au spus ca intentioneaza sa candideze la Presedintie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„APEL catre romani: Incercarea de distrugere psihica si mesaj catre diaspora: Dragi romani, sunt psihic si emotional atacat si la pamant. Ultimele 9 zile de lupta permanenta m-au afectat nu doar fizic, ci si psihic. Amenintari, denigrari, jigniri la adresa mea si a familiei mele sunt dincolo de orice imaginatie din partea unor rebuturi umane (putine ce-i drept) din presa si de pe fb. Musuroiul pe care l-am rascolit incearca acum prin toate mijloacele sa ma puna la pamant sau sa-mi inchida gura. Nu pot varianta 2, asa ca se lucreaza intens la daramarea mea psihica.

Este odios si nu voi pune aici fotografii si comentarii care au circulat: de la acuzarea mea directa ca am omorat-o pe Alexandra 😡😡😡😡 pana la acuzatii, amenintari si intimidari la adresa familiei mele cu care in ultimele 9 zile am stat doar 2-3 h. Am 3 copii pe care i-am neglijat luptand pt o cauza iar jigodiile astea primesc ordin pe unitate sa spuna, scrie si publice orice pt a ma darama psihica.

Pot sa va spun atat: voi angaja un avocat care va inventaria TOATE acuzatiile, jignirile, insinuarile si postarile in care diverse INSTRUMENTE au incercat sa ma darame si sa insinueze ca voi candida. NU candidez la Presedintie. Nu mai am energie sa urlu si sa repet acest lucru. Voi trasa sarcina avocatului meu sa depuna plangere penala si sa-i dea in judecata pe TOTI cei care au murdarit aceasta tragedie. Nu ma las pana nu vor raspunde pana la ultimul jeg!”, anunta Cumpanasu pe Facebook.

Minciuna are picioare scurte. Cât de scurte? Sub două luni

Insa pe 14 iunie 2019, Alexandru Cumpanasu a declarat ca CNMR, organizatia pe care o conduce, va avea candidat la Presedintia Romaniei.

„Se va implica CNMR in campania pentru prezidentiale? Ca propune un om care sa-l contracandideze pe Klaus Iohannis? Aveti asemenea intentii?”, a fost intrebat Cumpanasu de un angajat al site-ului stiripesurse.ro. Cumpanasu a confirmat.

„E o intrebare buna. Nu exclud o varianta de genul acesta, nu pot sa anunt eu lucrul acesta pentru ca trebuie sa iau decizia impreuna cu colegii mei. (…) In acest moment, CNMR nu exclude sa ofere un candidad pentru prezidentiale sau sa sustina un candidat pentru prezidentiale. Eu consider ca am avea un prezidentiabil cu sanse foarte mari in contextul actual.

(…) Aceasta coalitie are obligatia, in haosul de astazi, sa vina cu o alternativa sau sa sustina o alternativa sau sa sustina ceea ce este mai bun pentru poporul roman.

CNMR va avea un candidat sau va sustine un candidat. Punct”, a declarat Cumpanasu.

Citeşte şi
~paraciosii WikiLeaks~Birchall vs. Buble & Co. din PSD~fara investitor la City Mall~cuprul, mai atractiv~mai face
Presedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu, a declarat, pe 14 iunie, ca CNMR, organizatia pe care o
Presedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat ca social-democratii trebuie sa aiba un cuvant greu de
Premierul Viorica Dăncilă a declarat ca este cel mai jignit prim-ministru din Romania si spune
Europarlamentarul Claudiu Manda, soțul președintei PSD Dolj, Olguța Vasilescu, a propus, marţi, ca organizaţiile judeţene
Energia va fi una dintre cele mai importante teme de de pe agenda întâlnirii președintelui
Bogdan Pascu, unul dintre oamenii de încredere ai lui Dan Voiculescu, a fost numit consilier
În CEx PSD, s-a discutat mutarea de la STS la AEP a softului pentru depistarea
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, cu privire la tehnologia 5G, că în România "unii nu
Jurnalistul Dan Tăpălagă solicita ca apropiatii lui Liviu Dragnea, cei care „au pus in pericol
Share