Cum să salvezi bani când te deplasezi în Berlin?

Share

Ești nevoit să faci naveta România-Germania sau doar vrei să economisești bani pentru micile tale plăceri când pleci într-o vacanță în această țară? Vei citi în rândurile de mai jos câteva idei în privința transportului ce te vor ajuta să vezi varianta cea mai bună de drum.

 Urmărește ofertele la biletele de avion

Vei obține un preț mai redus dacă planifici o călătorie cu ceva timp înainte și urmărești constant site-urile companiilor aeriene. În sezonul de vară, când toată lumea pleacă în concediu, sau în preajma sărbătorilor de iarnă, va fi mai dificil să găsești o promoție semnificativă. Te vor ajuta însă site-urile de specialitate unde compari prețurile biletelor de la diverse companii aeriene și alegi cea mai bună ofertă.

Însă, în această perioadă deplasarea cu avionul este problematică din cauza lipsei de personal, a problemelor tehnice sau a supraaglomerărilor din aeroporturi. Zborurile se pot anula, avioanele ajung la destinație cu întârzieri foarte mari, iar cozile de la ghișee sunt interminabile.

Folosește mașina personală

Autoturismul propriu are multe avantaje prin autonomia oferită, dar ține cont că distanța parcursă este considerabilă. Traseul va fi obositor pentru tine mai ales dacă ești singurul șofer și deplasarea te va costa destul de mult. Dar nu sunt de neglijat aspectele pozitive ca: libertatea pe care o ai să alegi drumul preferat, opririle dese dacă vezi un punct turistic atractiv sau să te bucuri de peisaje și de muzica preferată la maxim.

Călătorește cu o firmă de transport persoane

berlin

Poți să apelezi la o astfel de companie pentru cursele București-Berlin datorită confortului pe care ți-l oferă o călătorie în acest mod. Calitatea serviciilor sale este esențială pentru o cursă parcursă în siguranță și fără griji. Dotările sunt cu adevărat importante având în vedere distanța lungă de parcurs și trebuie să te asiguri că vei călători în condiții optime. POS-urile pentru folosirea cardului, toaletele la bordul autocarelor, accesul nelimitat la internet, existența încărcătoarelor pentru priza și USB, toate vor fi elemente indispensabile pentru o excursie relaxată.

Îți pot fi oferite și o serie de discounturi sau oferte de fidelizare a clienților ce conțin reduceri pentru anumite categorii de vârstă.

Flota este obligatoriu să fie verificată periodic, iar șoferii să fie profesioniști și să respecte orarul curselor. O opțiune utilă este să cauți un operator care îți asigură transportul chiar la adresa specificată de tine. Îți asiguri în acest mod transferul de la autocar până la destinație și reduci timpul de deplasare împreună cu costurile.

Cât de ușor îți poți rezerva biletul pentru călătorie?

Procesul de rezervare al biletelor de transport pentru cursele România-Germania trebuie să fie rapid și transparent, iar firma aleasă este obligată să îți furnizeze întotdeauna dovada achiziționării biletului sau a rezervării pe hârtie sau online, alături de orice alte informații utile pentru drum.

Caută o companie ce poate pune la dispoziție mai multe variante de rezervare pentru facilitarea acestor etape: la sediile fizice ale agențiilor, pe site, telefon, sms, completarea rapidă a unui formular online sau folosirea aplicațiilor disponibile pentru Android sau iOS.

Călătoria va fi una așa cum ți-o dorești dacă vei alege mijlocul de transport convenabil pentru această perioadă pe care o traversăm!

Share