home DIVERSE Cum să faci ca petrecerea copilului tău să fie distractivă și pentru adulți!

Cum să faci ca petrecerea copilului tău să fie distractivă și pentru adulți!

Share

„Anul școlar este în plină desfășurare și deja fiecare weekend începe să fie rezervat pentru câte o petrecere de aniversare. Pe lângă cei doi copii ai mei am mai fost invitați și la 6 petreceri de aniversare, deci 6 weekenduri pierdute printr-o mulțime gălăgioasă de copii. Super distractiv pentru ei, dar nu și pentru mine. Chiar dacă petrecerile de aniversare sunt o modalitate bună de a mă întâlni cu alți părinți, aș fi preferat să-mi petrec weekendul făcând și altceva.”

Probabil așa își spun majoritatea părinților care sunt invitați la petreceri împreună cu copiii lor. Dar cine a spus că petrecerile pentru copii nu pot fi distractive și pentru adulți? Iată câteva sfaturi pentru a transforma viitoarea petrecere a copilului tău într-o distracție și pentru cei mari!

Această prezentare necesită JavaScript.

Creează un spațiu special pentru părinți

Fie că decizi să duci copiii la un film, la un spectacol, sau că pur și simplu organizezi o petrecere acasă la tine, asigură-te că amenajezi un spațiu special pentru părinți.

În cazul în care îi duci la film sau la spectacol, cel mai bine e ca rândurile din față să fie rezervate celor mici, iar părinții să stea în spate. În schimb, dacă organizezi petrecerea la tine acasă, atunci poate că cel mai bine ar fi să organizezi un spațiu de recreere pentru părinți, unde să relaxeze puțin, departe de gălăgia și hărmălaia petrecerii.

Oferă-le mâncare și părinților

La petrecere există destulă mâncare, însă în mare parte dulciuri și pizza, acesta este meniul principal. Poate există mămici care sunt la dietă sau părinți care nu îndrăznesc să se aproprie de mâncarea celor mici.

Cel mai bine e să le pregătești și părinților câteva aperitive reci, poate și câteva cafele și alte băuturi la care cei mici nu ar trebui să aibă acces!

Creează-le amintiri plăcute tuturor!

Ai putea organiza o ședință foto cu costume sau diverse materiale. Așa, te poți asigura că se distrează și părinții și pot să se integreze și aceștia în grup apărând în poze. Astfel, le dai tuturor ocazia de a-și crea o amintire plăcută de la petrecerea copilului tău.

Magia impresionează pe oricine

Nu doar cei mici sunt impresionați când e vorba de un truc magic, dar dacă magicianul este destul de priceput, atunci și părinții vor fi captivați de trucurile lui. Așadar, dacă vrei să-i ții și pe adulți la fel de entuziasmați ca pe cei mici, alege un magician petreceri copii.

Lasă-i pe copii singuri

În cazul în care copiii sunt deja destul de mari și pot fi lăsați singuri, cel mai bine e să stabilești o oră la care să fie aduși de părinți și o oră la care să fie luați.

Astfel, cei mici se vor distra pe cinste și părinții vor fi liberi să-și rezolve treburile. Dacă vrei să le oferi un weekend complet liber părinților, atunci organizează și o petrecere în pijamale în care copii să rămână peste noapte la tine. Cu siguranță că părinții vor fi recunoscători, însă e posibil să ai dureri de cap pentru câteva zile!

 

Share