Cum să alegi numerele la loto

Share

Înainte de a începe să analizăm cum să alegem numerele de loterie sau care sunt cele mai bune numere, trebuie să clarificăm un lucru: nu există nicio modalitate de a trișa la loterie.

În timp ce unele jocuri de cazino, cum ar fi blackjack și sloturile, pot presupune anumite beneficii pentru a fi mai mult în favoarea jucătorului, ca de exemplu rotiri gratuite fara depunere, loteria pur și simplu nu funcționează așa.

Dar asta nu înseamnă că nu există avantaje în a folosi o strategie pentru a alege numerele de loterie sau în a descoperi care sunt cele mai bune alegeri pe care poți să le faci. La urma urmei, vrei să te asiguri că acoperi cât mai multe șanse pentru ca norocul să-ți surâdă.

Așadar, vom detalia mai jos care sunt cele mai bune cinci metode de alegere a numerelor la loto, astfel încât să poți avea șanse cât mai mari de a câștiga.

Date memorabile

Unii oameni cred în numerele lor norocoase sunt legate de datele de naștere ale lor sau ale persoanelor dragi. Zilele de naștere și aniversările de nuntă sunt alegeri comune, în timp ce primele date, logodnele și chiar vârsta unui animal de companie iubit pot fi folosite.

Anul în care s-a născut cineva îți poate oferi până la patru numere, în timp ce unii oameni folosesc chiar cifrele din CNP pentru a se inspira!

Dar nu uita, dacă alegi zile de naștere, atunci păstrează cel puțin o selecție pentru un număr mai mare de 31.

Dacă folosești numai zilele de naștere, atunci niciuna dintre alegerile tale nu va depăși 31, iar asta ți-ar putea scădea din șansele de a nimeri toate cele 6 numere.

loto

Sportivi preferați

Dacă ești un fan al sportului, atunci alegerea numerelor jucătorilor favoriți este adesea o modalitate inteligentă de a face selecții. Listele NFL cuprind aproape 50 de jucători, în timp ce pentru echipele din MLB și NHL există aproximativ jumătate din acest număr.

Ceea ce este grozav la alegerea numerelor de la jucătorii tăi favoriți dacă este puțin probabil să uiți alegerile data viitoare. Acest lucru este important dacă vrei să joci la loto cu consecvență și să eviți alegerea aceleași numere.

Mai mult, cât de grozav ar fi dacă vedetele alese de tine ar fi cele care ți-ar inspira un câștig de un milion de dolari la loto?

Evită șirurile de numere

Știm cu toții că loteria este aleatorie, dar există întotdeauna sentimentul că este puțin probabil să apară șiruri de numere. Uneori, jucătorii reușesc să câștige prin selectarea a două numere împreună, cum ar fi 17 și 18.

Dar foarte puțini ar adăuga și 19 la acel bilet deoarece pare aproape imposibil ca 17, 18, 19, 20 și 21 să fie extrase toate deodată.

O altă greșeală pe care o fac oamenii este să aleagă numere comune în succesiune. De exemplu, făcând alegeri în multipli de șapte, cum ar fi 7, 14, 21, 28, 35, 42. Poate părea o mișcare inteligentă, dar nu este așa.

Acest lucru se datorează faptului că șirurile de numere – fie că sunt consecutive sau într-un model – atrag atenția de la joc și pot fi foarte frustrante atunci când nu funcționează.

Întotdeauna există tentația de a schimba pronosticurile și nu vei fi niciodată mulțumit de numerele pe care le-ai ales. Cel mai bine este să stai departe de ele.

loto

Descoperă cele mai frecvente numere alese de-a lungul timpului

Poate părea ciudat, dar mulți jucători pur și simplu caută pe Google “ce numere de loterie ar trebui să aleg?” și adesea găsesc articole despre cele mai comune numere de loterie. Bineînțeles, este firesc ca în jocurile care prezintă adesea +40 de numere să apară unele mai mult decât altele.

Multe loterii au descoperit că anumite numere au ieșit câștigătoare în mai multe ocazii decât altele, chiar dacă statistic nu există niciun avantaj în favoarea unui singur număr la o loterie.

Căutând pe Google astfel de sugestii de numere, vei descoperi articole care detaliază cât de populare sunt acestea pe anumite site-uri de loterie. Statisticile Powerball arată că 23, 32, 61, 53 și 69 sunt cele mai populare cinci numere de loterie în acest moment – deși, desigur, acest lucru s-ar putea schimba în orice moment!

Nu îți schimba numerele

Nu este nimic mai frustrant decât să te decizi asupra unui pariu, să-l schimbi în ultimul moment și apoi să vezi că pariul inițial a câștigat! Acest lucru li se întâmplă tot timpul pariorilor de curse de cai și îi lasă pe jucători blestemându-și norocul.

Dacă nu vrei să experimentezi acest lucru, atunci asigură-te că rămâi cu numerele tale odată ce le-ai ales.

Unii jucători vor rămâne alege aceleași numere o viață întreaga. Să le schimbi după un an de joc la loto, doar pentru a vedea că acele numere apar ca fiind cele câștigătoare săptămâna viitoare, nu ar fi prea amuzant.

Așa că mulți experți în loto îi sfătuiesc pe jucători să facă alegerea și să rămână cu ea, indiferent de ce se întâmplă.

Concluzie

Din păcate, sau din fericire, nu există nicio modalitate de a prezice care sunt numerele care vor fi extrase la loto. Astfel, poți fi sigur că pleci cu șanse egale la următoarea extragere. Ce numere vei alege? Poți să pui la punct o tactică sau poți, pur și simplu, să mergi pe mâna norocului.

Share