home DIVERSE Cum poti obtine fisa medicala pentru permisul auto in 3 pasi simpli

Cum poti obtine fisa medicala pentru permisul auto in 3 pasi simpli

Share

In prezent, societatea pune mare accent pe calitatile dinamice ale persoanelor, precum adaptarea la nou, viteza si atingerea scopurilor propuse. Pentru a indeplini toate aceste conditii, este necesar sa detinem un automobil, care ne poate oferi libertatea de miscare atat de necesara. Cu toate acestea, obtinerea unui permis ne poate obosi peste masura, dat fiind procesul istovitor prin care suntem nevoiti sa trecem.

Cum putem insa evita aceasta birocratie infernala si statul la cozi interminabile, in conditiile in care este obligatoriu sa detii o fisa medicala pentru permisul auto?

In primul rand, trebuie sa stii ca pentru a obtine pentru prima oara permisul auto, trebuie sa obtii acest document de la o clinica medicala de specialitate. StandardMed este o clinica acreditata, care dispune de cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, pentru a te ajuta sa obtii rapid si usor fisa medicala pentru permis auto.

Iata cum poti obtine si tu, in doar trei pasi simpli, fisa medicala pentru permisul auto:

  1. Acceseaza site-ul Fisamedicala.info, unde poti gasi toate informatiile necesare pentru obtinerea acestui document. Vei afla aici care sunt actele cu care trebuie sa te prezinti la clinica, dar si seria de controale medicale ce trebuie efectuate inainte de a obtine fisa medicala pentru permisul auto.
  2. Alege una dintre cele doua metode de programare la clinica StandardMed, in vederea obtinerii fisei medicale:

– Programare online, direct pe site-ul Fisamedicala.info, la sectiunea “Tarife si Programari”.

– La unul din numerele de telefon afisate, 0722.435.435 sau 0314.053.950, atat pentru programare cat si pentru a solicita detalii. Iti vom sta la dispozitie cu amabilitate, pentru a clarifica orice nelamurire.

  1. Vino la clinica StandardMed, impreuna cu actele necesare si vei obtine in maxim o ora si jumatate fisa medicala permis auto.

Pentru a obtine intr-un timp cat mai scurt fisa medicala pentru permisul auto, va trebui sa ai asupra ta toate actele necesare. Iata care sunt acestea:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Ochelari de vedere (daca este cazul);

– In cazul bolnavilor de diabet este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

Pentru doar 125 de Lei vei obtine fisa medicala pentru permisul auto, categoriile A si B in numai o ora si jumatate de la completarea formularelor, iar daca acest interval este depasit, ti se va returna jumatate din suma.

Clinica acreditata StandardMed este caracterizata de profesionalism si eficienta. Vei obtine astfel rapid fisa medicala pentru permisul auto, cu o singura deplasare, deoarece toate examinarile necesare se fac in acelasi loc. Mai mult, acest act se elibereaza in regim rapid, in aceeasi locatie, deoarece toate cadrele medicale care trebuie sa isi ofere acordul pentru eliberarea fisei sunt prezenti, impreuna cu medicul sef al unitatii, care va incheia astfel tot procesul in cadrul aceleiasi vizite. Alege StandardMed si bucura-te de cele mai bune servicii medicale, rapide si eficiente!

Citeşte şi
Anul 2018 a venit la pachet cu o serie de schimbari pentru cei care doresc
Cuvântul "otrăvire" din fişa sa medicală îl sperie pe protestatarul Sandy Matei. Acesta a publicat
Stilul de viata care ne este impus in ultimii ani ne face sa ne simtim
Desi pare greu de crezut, jobul ideal chiar exista. El se afla la un studio
Produsele cosmetice, o industrie grandioasă pe întreg globul, au devenit parte din rutina oricărei femei.
Conceptul de videochat glamour reprezinta o abordare moderna a activitatii desfasurate intr-un studio de videochat
Orice fata moderna care stie ce vrea de la viata, care sunt obiectivele sale in
Videochatul este deja un competitor pe piata locurilor de munca. De ani buni aceste studiouri
Share