home ECONOMIE Cum se poate investi in criptomonede

Cum se poate investi in criptomonede

Share

Cu o capitalizare pe piață de 92 miliarde de dolari în iulie, criptomonedele sunt acum o realitate care începe să fie răspândită în întreaga lume a afacerilor.

Cu monedele noi virtuale lansate aproape în fiecare zi, piața cryptomonas a câștigat în cele din urmă atenția autorităților de reglementare din SUA şi Europa. Cu toate acestea, renumiți pentru traiectoriile lor abrupte, aceste valute continuă să fie o adevărată provocare pentru regulile de investiții.

Unde se pot găsi criptomonedele?

Cryptomonezile există doar în mediul virtual, circulând doar în anumite comunități, utilizând tehnologia blocchain, un registru public protejat prin criptografie care include tranzacțiile utilizatorilor. Fără a fi reglementate de autorități centrale, cum ar fi băncile sau guvernele, criptomonezile oferă un nivel de versatilitate și mobilitate pe care banii fizici (euro, dolar) nu îl au. Îmbunătățirile tehnologiei de blocare arată că acesta este doar începutul unei noi ere ale monezilor, mai ales pentru cei ce vor sa faca tranzactionare cu bitcoin

Cum se poate investi in criptomonede cu succes?

  • Contul Euro trebuie făcut la o bancă care lucrează cu transferuri SEPA;
  • Contul trebuie făcut pe Kraken, Coinbase, Bitstamp, Bitfinex sau pe alte situri care acceptă fiat;
  • Creați portofele / adrese în cadrul schimbului ales;
  • Cumpăraţi cu Euro sau Dollar Bitcoin, Ethereum sau cu orice altă monedă doriţi;
  • Transferați Bitcoin, Ethereum, Ripple etc., unde doriți: în portofelul personal, unde dețineți „chei private” sau într-un alt schimb care are moneda pe care doriți să o cumpărați;
  • Achiziționarea, tranzacționarea, profitul sunt cele 3 lucruri de bază pe care va trebui să le reuşiţi;
  • Transformați profitul în Kraken, Coinbase, Bitstamp, Bitfinex;
  • Transferați cele de mai sus la banca de unde ați plecat.
  • Dacă doriți doar să cumpărați Bitcoin va trebui să aveţi grijă, deoarece pot apărea câteodată probleme de securitate

Codurile pe care sunt decriptate pentru monede, sunt generate automat, pornind de la codurile inițial scrise de dezvoltatorii bitcoin. Cu alte cuvinte, totul începe de la un aspect general care influenţează piaţa globală.

Experții cred că profitabilitatea este mai mare atunci când investiţi în criptomonede mai mici, dar cu potențial de creștere, deoarece o monedă cu valoare ridicată, cum ar fi bitcoin, implică costuri foarte ridicate și o perioadă foarte lungă pentru atingerea succesului absolut în acest domeniu.

Share