Cum îl pun românii la punct pe Ciolacu. “Vai, dar aveți deviație de sept!”

Share

După ce a întors-o ca la Întorsura Buzăului cu covidul, Marcel Ciolacu este executat cu ironii de români, pe Facebook.

Apelul demagogic lansat de Marcel Ciolacu, prin care afirmă că „toate forțele politice ar trebui să-și dea mâna”, dar în același timp îi acuză pe Iohannis și Orban de iresponsabilitate, este ironizat de zeci de români, pe pagina de Facebook a șefului PSD.

„Haideți să fim serioși, dle Ciolacu !! Ați pus început acestui lucru prin refuzul de a purta masca , și prin lăsarea depozitelor de materiale, goale !! Apoi capac au pus declarațiile altora care au spus că nu există virusul, ci e strategie a guvernului de a face bani.

Este ‘de ținut minte’ orice derapaj, și de taxat. Nu uităm nici 10 august, nici multe alte lucruri, cum ar fi promisiunea fermă a construirii a opt spitale regionale. Șșșt!!”, i-a transmis o româncă lui Ciolacu.

„Vai, dar știam că aveți deviație de sept și nu puteți purta masca, pe dl Buzatu nu-l ajută, pe Arsene nu-l interesează, Ponta, Simonis, Vosganian Stănescu, nu au nevoie, Solomon e șef mare și are voie fără … de când e masca o prioritate pentru psd.iști?”, i-a transmis o altă româncă.

   

Pretextând că este profund îngrijorat de venirea unei „catastrofe medicale”, Ciolacu susține că vrea că „toate forțele politice să își dea mâna”, însă el cere de fapt amânarea alegerilor.

„România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală! Întărirea sistemului medical, și în mod special a secțiilor AȚI, procurarea medicamentelor esențiale, reorganizarea DSP-urilor, regândirea protocoalelor de testare, pregătirea școlii on-line așa cum trebuie, distribuirea măștilor către persoanele vulnerabile sunt doar câteva dintre cele mai urgențe lucruri.

Toate forțele politice ar trebui să-și dea mâna pentru a trece cu bine peste această perioada. În schimb, Iohannis și Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv și se pregătesc doar de alegeri. La fel cum au făcut cu anticipatele și au pierdut. La fel cum au făcut cu localele și au pierdut. Totul a fost doar pentru alegeri!

Le-am demonstrat că PSD nu se teme de votul românilor. Le vom demonstra și acum dacă este nevoie, dar nu asta îi interesează acum pe români! Ci siguranță și sănătatea lor, a părinților lor, a copiilor și apropiaților!

La sfârșitul lui iulie, Parlamentul a votat cu o largă majoritate o lege prin care dată alegerilor poate fi stabilită de legislativ, la fel cum s-a întâmplat când s-au amânat alegerile locale. Atunci a fost o decizie bună, acum Iohannis și PNL au făcut totul pentru a bloca această lege!

Au contestat-o la CCR și au pierdut. Două luni de tergiversări!!! Și în continuare Iohannis refuză să promulge legea votată de Parlament! Iar până când președintele nu va promulga această lege, Parlamentul nu are nicio pârghie legală pentru a evita dezastrul medical spre care ne îndreaptă iresponsabilitatea lui Iohannis și a Guvernului Sau.

De aceea, la fel că în martie, și acum, în al 12-lea ceas, fac un apel către TOATE forțele politice să se preocupe de viețile oamenilor și nu de procente. Nu uitați esențialul: în martie, România a intrat în stare de urgență pentru a pregăti sistemul sanitar, nu alegerile!

Este momentul să ne așezăm cu toții la masă și să găsim cele mai bune #soluții pentru că România să treacă peste această încercare cu cât mai puține victime! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Share