CTP o descrie plastic pe Diana Şoşoacă: “Îşi înfige trompa şi suge”

Share

Vituperantul Cristian Tudor Popescu (CTP) o descrie cu exactitate acidă pe senatoarea-scandal Diana Şoşoacă.

Cristian Tudor Popescu are o nouă reacție acidă, față de comportamentul public al senatoarei Diana Şoşoacă. Jurnalistul a văzut și el scandalul făcut de Şoşoacă, în curtea Institutului „Marius Nasta”.

„Senatoarea Cascadă Urlătoare se deplasează și își înfige trompa și suge. Se deplasează de colo-colo și își înfige trompa și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din această țară.

Există în fiecare popor niște oameni cu minte puțină, România nu face excepție. Şoşoacă se duce țintit către acest electorat: oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar, că altfel nu ar mai băga-o în seamă pe Şoşoacă, ea este parlamentar.

Dacă este senator, poți să îl chemi pe ministru în Parlament. Este creier pane, molozul mințîi, să apreciezi un om că se răstește și se încaieră cu oamenii de ordine. Să se certe cu ei, ce vină au oamenii ăia? I-au spus foarte clar, ‘veniți cu aprobare și vă dau drumul’.

Ea se ceartă cu ăia, îi insultă, se bagă în ei, așteptând să ii dea cineva un brânci, ca să urle cum este ea atacată, că se urmărește să fie omorâtă de Guvern și oculta mondială. Trebuie să ai minte foarte puțină să apreciezi ce face.

Ea este parlamentar, că senator poate să interpeleze. Ea nu face uz de toate aceste mijloace corecte din Parlament pentru a critica, ea se duce pe la porțile instituțiilor. Cât de oligofren să fii să iei astfel de demers drept luptă în favoarea poporului?”, a declarat CTP, la Europa FM.

Share