CTP despre Aurelian Bădulescu: “Pitecantrop în erecţie”

Share

Cristian Tudor Popescu (CTP) a avut un comentariu foarte tăios, legat de imaginile cu Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, care încerca să-l împiedice pe Nicuşor Dan să vorbească.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Filmul mi-a adus în minte imagini din Biologie, cu evoluţia de la trilobiţi şi peşti placodermi până la om. Trecerea de la maimuţele antropoide la om se face printr-o verigă numită pitecantrop. Prin erecţia maimuţei în două labe se ajunge la pitecantrop, apoi la om.

Uitându-mă la ecran, văd o expunere a pitecantropului în erecţie, în stânga (unde se afla Aurelian Bădulescu – n.r.) şi totuşi a lui homo sapiens, în partea dreaptă (unde se afla Nicuşor Dan – n.r.).

Azi, dl, Nicuşor Dan a avut noroc. Dl Bădulescu a reuşit să se adreseze exclusiv celor din specia lui, pitecantropii din Bucureşti. Oamenii de bun simţ, care poate nici n-ar merge la vot acum, cred că se vor duce la vot, pentru a sancţiona astfel de atitudini. (…) Nicuşor Dan fost relansat, dacă nu se ducea dl Bădulescu, nu vorbea nimeni de conferinţă lui”, a spus CTP, la Digi24.

Întrebat dacă Aurelian Bădulescu a fost trimis de Gabriela Firea, CTP a spus că Bădulescu are exact acelaşi comportament ca primarul Capitalei.

”Doamna Firea nu avea nevoie să îl trimită pe domnul Aurelian Bădulescu, pentru că domnul Aurelian Bădulescu este doamna Firea rasă în cap! S-a comportat exact aşa cum se comportă doamna Firea, cu acelaşi mahalagism până la cer, cu insulte, acuzaţii, ţipete, exact stilul, tupeu maxim. Exact cum face doamna Firea. Nu e nici o deosebire între cei doi”, a mai spus CTP.

„Rămâne de văzut ce atitudine va adopta dna Firea. Dl Bădulescu a setat confruntarea la nivelul ăsta, de bădărănie, dna Firea n-a zis nimic. Ce va face acum? Va fi un Aurelian Bădulescu cu plete blonde sau o să încerce o abordare mai soft, despre ce are de gând să construiască? Într-un fel, acum e silită de acest eveniment să-şi stabilească clar strategia”, a concluzionat CTP.

Share